- 12 Haziran 2013
- 9.954
- 6.024
- 1.843
nevzat'n haberi büyük ihtimalle yanlış yazılmıştır. Malum nevzat 7.5 milyon euro kiralama bedeli derdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bknz: EmreBakalim Garry yerine kimi alacaklar, kanat icin sadece Zeneli yazildi.
olay o değil. bunlar Ali Koç gelecek şampiyonluk gelecek, yok mesut özil gelecek diye zirlamadilar mi 2-3 sene boyunca sezon sonlarında. Dediğin gibi vizyonlari ligde kalmak şuan. Seviyeyi düşünYasin feneri ligte tutar vizyon falan diyorsunuz da adamların hedefi ligte kalmak ne bekliyorsunuz ki kim gelecek düşmemeye oynayan takıma
verseler de para yok zaten neyle alacan visca'yıBaşşaksehir,bejeke ve vizyonspor bize oyuncu vermez unutun herifler bize karşı birlik olusturmuslar gizlice çok belli,bunun bir sürü sebebi var anlatması uzun sürer ama şu kadarını söyleyeyim bu takımlar bize düşmanlar bakın sevmiyorlar demiyorum düşmanlar,ona göredavranalım saf olmayalım
Yuhh paraya bakFenerbahçe, Visca ile senelik 2.5 milyon Euro’dan 3.5 yıllık sözleşme için el sıkıştı.
Fenerbahçe ise 15 milyon Euro bonservis ödeyecek. (Fanatik)
15 milyon euro mu fanatik bir tuvalet kagidi bile degildirFenerbahçe, Visca ile senelik 2.5 milyon Euro’dan 3.5 yıllık sözleşme için el sıkıştı.
Fenerbahçe ise 15 milyon Euro bonservis ödeyecek. (Fanatik)
Ben hala istiyorum ligi objektif gözle izlersen ligin en iyi stoper ikilisi sadık ve mina . İsime bakılmaksızın yorum yaparsakta ligin en iyi 3 stoperinden biri derim . Ha buna itiraz edecekler çıkacaktır malatya nin yediği gol sayısına bakın ha malatya defans yapıyor ondan yemiyor diyenlerde çıkacaktır adamın tekmeye kafa soktuğunu söyleyebilirim gönül isterki pique alalım ama bize gelecek yabancının düdüğü o yüzden sadık kaçırılmayacak bi adam 25 yaşında en az 5 sene stopere adam aramazsın mental yorgunluk çekmezseBen gülemiyorum, burada da Sadık'ı isteyenler vardı geçen sezon.
sent via GSC