Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb sadık ve yasinle anlaşıyormus vizyona bak ahahah

Ben gülemiyorum, burada da Sadık'ı isteyenler vardı geçen sezon.

sent via GSC

Yasin feneri ligte tutar vizyon falan diyorsunuz da adamların hedefi ligte kalmak ne bekliyorsunuz ki kim gelecek düşmemeye oynayan takıma

Gerçek Galatasaraylı Süleyman Rodop'u takip edelim

Arnaut Danjuma - Oyuncu profili 18/19

Groeneveld. NEC'de oynarken yazıyordum Brugge'a 1m euroya gitti 10m piyasa yapmış çocuk. Garry'i Onyekuru'yu donunda sallardi 21 yaşında daha. Böyle gençler lazım bize. Demba Ba yerine daha mantıklı hamleler yapmamız lazım. Satışında para kazanabilrcegimiz isimler gerek

Yasin feneri ligte tutar vizyon falan diyorsunuz da adamların hedefi ligte kalmak ne bekliyorsunuz ki kim gelecek düşmemeye oynayan takıma
olay o değil. bunlar Ali Koç gelecek şampiyonluk gelecek, yok mesut özil gelecek diye zirlamadilar mi 2-3 sene boyunca sezon sonlarında. Dediğin gibi vizyonlari ligde kalmak şuan. Seviyeyi düşün

Flamengo, Mariano'yu kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray teknik heyetinin ağır bulduğu 33 yaşındaki Mariano, elden çıkarılabilir. 2-3 milyon Euro civarında bir bonservis bekleniyor. (Sabah) Süper Lig on Twitter

Başşaksehir,bejeke ve vizyonspor bize oyuncu vermez unutun herifler bize karşı birlik olusturmuslar gizlice çok belli,bunun bir sürü sebebi var anlatması uzun sürer ama şu kadarını söyleyeyim bu takımlar bize düşmanlar bakın sevmiyorlar demiyorum düşmanlar,ona göredavranalım saf olmayalım
verseler de para yok zaten neyle alacan visca'yı

oh be gitti o lesh belhanda avatarimda

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Sadık için 2 milyon euro bonservis istiyoruz." (TRT Spor)

Fenerbahçe, Visca ile senelik 2.5 milyon Euro’dan 3.5 yıllık sözleşme için el sıkıştı.

Fenerbahçe ise 15 milyon Euro bonservis ödeyecek. (Fanatik)

Ben gülemiyorum, burada da Sadık'ı isteyenler vardı geçen sezon.

sent via GSC
Ben hala istiyorum ligi objektif gözle izlersen ligin en iyi stoper ikilisi sadık ve mina . İsime bakılmaksızın yorum yaparsakta ligin en iyi 3 stoperinden biri derim . Ha buna itiraz edecekler çıkacaktır malatya nin yediği gol sayısına bakın ha malatya defans yapıyor ondan yemiyor diyenlerde çıkacaktır adamın tekmeye kafa soktuğunu söyleyebilirim gönül isterki pique alalım ama bize gelecek yabancının düdüğü o yüzden sadık kaçırılmayacak bi adam 25 yaşında en az 5 sene stopere adam aramazsın mental yorgunluk çekmezse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt