Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeş o Modeste yüzünden Koln'ün başı dertte şu an. Forvet alamadılar diye sallayın Modeste diye değil.

Ayrıca yeni yetme sabırsız ergenler gibi her saniye sallayıp durmayın. Galatasaraylısın sen. 4 Ocak'ta açılıyor sezon. Beklersin 10 gün. Baktın kimse gelmedi. Git anasına kadar söv. Şimdi vakti değil. Ülkenin ekonomik durumu gibi etkenler de var. Bu kadar basit düşünmeyin şu işleri.
Köln'ün başı dertte mi? O nerden çıktı yahu?

Galatasaray tarihinin net en beceriksiz 3 yönetimi arasına girer su an ki yönetim çok eskileri bilmedigimden ilk 3 diyorum belki de en beceriksizidir

Benim yasim itibariyle gördüklerim, iyiden kötüye Aysal>Yarsuvat>Canaydın>Cengiz>Polat>Özbek

Cengiz en iyi ihtimalle Canaydın'i gecer gibi duruyor, asiri beceriksiz ciktilar.

Kardeş o Modeste yüzünden Koln'ün başı dertte şu an. Forvet alamadılar diye sallayın Modeste diye değil.

Ayrıca yeni yetme sabırsız ergenler gibi her saniye sallayıp durmayın. Galatasaraylısın sen. 4 Ocak'ta açılıyor sezon. Beklersin 10 gün. Baktın kimse gelmedi. Git anasına kadar söv. Şimdi vakti değil. Ülkenin ekonomik durumu gibi etkenler de var. Bu kadar basit düşünmeyin şu işleri.
Modeste gibi olmayacak işin peşinden koşarak tükettiler vakti, eleştiriler buna, Modeste'yi almamalarına değil.
Ben sövmüyorum, bir beklentim yok çünkü, yönetim yalakalığının son bulması için daha ne rezillikler yaşamalıyız acaba.
Galatasaraylıyız sahaya kim çıkarsa destek olacağız, o ayrı konu, ama eleştiri olmadan ilerleme olmaz.

Dava açmıştı sanırım çin kulübü tekrardan. Almanlara ceza çıkmaz büyük ihtimal ama biz olsak kitlerlerdi diye düşünüyorum.
Albayrağın yaptığı açıklamaların hiç biri söz konusu dahi değil, yalan. Köln kulübüne karşı hiç bir yaptırım söz konusu değil. Oyuncunun aleyhine bile bir yaptırım söz konusu değil.

Alınan iki karar var, Köln takımına gitmek isterse bonservis ödenmeden gidemez ve Çin kulübü oyuncunun alacaklarını ödemek zorunda.

Express gazetesine göre, Modeste in hala oynama izini cikmadi ve onlarin kaynaklarina göre, FC Kölnde bile anca Mart ayin ortasinda cikar diye düsünenler varmis.

Bizimkiler Modestei alsaydi ve Martda anca oynama izni ciksaydi, taraftar istifa diye barirdi

Benim yasim itibariyle gördüklerim, iyiden kötüye Aysal>Yarsuvat>Canaydın>Cengiz>Polat>Özbek

Cengiz en iyi ihtimalle Canaydın'i gecer gibi duruyor, asiri beceriksiz ciktilar.
Yarsuvat yazman yakışmadı , fener yalakası taraftarı ayak takımı gören bir statükocu

flamengo deli gibi Maicon u istiyor. forvetleriyle takas edelim olsun bitsin

Gary Rodrigues 10 milyon Euro’nun üzerinden satılırsa, Galatasaray, bu rakamın tamamını Trezeguet ile beraber Diagne için Kasımpaşa’ya verecek. Ayrıca takasta da Serdar Aziz’i vermeyi teklif edecek. (Fotospor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Juve’den moise kean’i kiralasak aslinda fena olmaz

Albayrak denen yalancının Modeste ile ilgili girişim yapsak ağır ceza ile karşı karşıya kalabilirdik açıklaması tamamen yalan. Bir kesin, belki de iki tane alacağız açıklamasının yalan olduğu gibi.

Üstelik bu bir değil belki de iki tane yalanını Gomis'in gidiş tarihi ile aklamaya çalıştı, oysa bu açıklamayı yaptığı gün Gomis gideli bir kaç gün olmuştu.

Modeste ile ilgili yapılan açıklama da bana göre bakın biz bununla uğraştık ama şöyle böyle sorunlar var deyip beceriksizliklerini aklamak için.

Şimdi burada yönetime yüklenenlere türlü türlü yakıştırmalar yapanlardan açıklamalarını rica ediyorum, alenen yalanlar konuşan bir yönetime karşı güvensizlik sizi neden bu kadar şaşırtıyor?

Bilimum oyuncu ayrılıklarına ve ne tesadüftür her seferinde sözde oyuncuların suçlu olmasına girmiyorum bile.

polat efsane olabilirdi, o yillar yanindakilere yenik düstü, helvaci tam bir sinsiydi, adnan sezginde kendi cikarlari icin ugrasiyordu, polat gayet vizyonluydu, keita, giovanni, jo, elano, kewell, baros, daha niceleri, inandigim birsey var polatin dönüsü muhtesem olacak...

polat efsane olabilirdi, o yillar yanindakilere yenik düstü, helvaci tam bir sinsiydi, adnan sezginde kendi cikarlari icin ugrasiyordu, polat gayet vizyonluydu, keita, giovanni, jo, elano, kewell, baros, daha niceleri, inandigim birsey var polatin dönüsü muhtesem olacak...
Bir gece keita yi satmıştı hatirliyormusun

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt