- 10 Mart 2013
- 121.719
- 158.745
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köln'ün başı dertte mi? O nerden çıktı yahu?Kardeş o Modeste yüzünden Koln'ün başı dertte şu an. Forvet alamadılar diye sallayın Modeste diye değil.
Ayrıca yeni yetme sabırsız ergenler gibi her saniye sallayıp durmayın. Galatasaraylısın sen. 4 Ocak'ta açılıyor sezon. Beklersin 10 gün. Baktın kimse gelmedi. Git anasına kadar söv. Şimdi vakti değil. Ülkenin ekonomik durumu gibi etkenler de var. Bu kadar basit düşünmeyin şu işleri.
Galatasaray tarihinin net en beceriksiz 3 yönetimi arasına girer su an ki yönetim çok eskileri bilmedigimden ilk 3 diyorum belki de en beceriksizidir
Modeste gibi olmayacak işin peşinden koşarak tükettiler vakti, eleştiriler buna, Modeste'yi almamalarına değil.Kardeş o Modeste yüzünden Koln'ün başı dertte şu an. Forvet alamadılar diye sallayın Modeste diye değil.
Ayrıca yeni yetme sabırsız ergenler gibi her saniye sallayıp durmayın. Galatasaraylısın sen. 4 Ocak'ta açılıyor sezon. Beklersin 10 gün. Baktın kimse gelmedi. Git anasına kadar söv. Şimdi vakti değil. Ülkenin ekonomik durumu gibi etkenler de var. Bu kadar basit düşünmeyin şu işleri.
Dogru diyosun vizyon united 15 milyon siciyordu her daim..verseler de para yok zaten neyle alacan visca'yı
Coming.....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özbekin son sezonu > Aysal hariç hepsinden iyiydi.Benim yasim itibariyle gördüklerim, iyiden kötüye Aysal>Yarsuvat>Canaydın>Cengiz>Polat>Özbek
Cengiz en iyi ihtimalle Canaydın'i gecer gibi duruyor, asiri beceriksiz ciktilar.
Köln'ün başı dertte mi? O nerden çıktı yahu?
Albayrağın yaptığı açıklamaların hiç biri söz konusu dahi değil, yalan. Köln kulübüne karşı hiç bir yaptırım söz konusu değil. Oyuncunun aleyhine bile bir yaptırım söz konusu değil.Dava açmıştı sanırım çin kulübü tekrardan. Almanlara ceza çıkmaz büyük ihtimal ama biz olsak kitlerlerdi diye düşünüyorum.
Yarsuvat yazman yakışmadı , fener yalakası taraftarı ayak takımı gören bir statükocuBenim yasim itibariyle gördüklerim, iyiden kötüye Aysal>Yarsuvat>Canaydın>Cengiz>Polat>Özbek
Cengiz en iyi ihtimalle Canaydın'i gecer gibi duruyor, asiri beceriksiz ciktilar.
Eren ile yollar ayrılmadan forvet transferi yapılmaz kanımca
ereni adamdan sayiyor muyuz ki forvet olarak görelim?Eren forvetten mi sayılıyor yoksa
Gary Rodrigues 10 milyon Euro’nun üzerinden satılırsa, Galatasaray, bu rakamın tamamını Trezeguet ile beraber Diagne için Kasımpaşa’ya verecek. Ayrıca takasta da Serdar Aziz’i vermeyi teklif edecek. (Fotospor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
polat efsane olabilirdi, o yillar yanindakilere yenik düstü, helvaci tam bir sinsiydi, adnan sezginde kendi cikarlari icin ugrasiyordu, polat gayet vizyonluydu, keita, giovanni, jo, elano, kewell, baros, daha niceleri, inandigim birsey var polatin dönüsü muhtesem olacak...Benim yasim itibariyle gördüklerim, iyiden kötüye Aysal>Yarsuvat>Canaydın>Cengiz>Polat>Özbek
Bir gece keita yi satmıştı hatirliyormusunpolat efsane olabilirdi, o yillar yanindakilere yenik düstü, helvaci tam bir sinsiydi, adnan sezginde kendi cikarlari icin ugrasiyordu, polat gayet vizyonluydu, keita, giovanni, jo, elano, kewell, baros, daha niceleri, inandigim birsey var polatin dönüsü muhtesem olacak...