Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan bitti. Demba ba yerine başka birini bul. Olmazsa al yapacak bir şey yok. Serdarı tut ozan gidiyorsa yapacak bir şey yok. Al mirandayı birde zeneliyi al ve getir 22. şampiyonluğu.

Serdar-Miranda ikilisi de sağlam oynar. Ama ozanın yokluğunu hissedebiliriz.

Alanın yanına genç forvetten yanayım. Demba ba en en en son tercih olmalı.

S git yolcuymuş. Bu malın bir boktan haberi yok. Kendisini dursun taraftarıdır bilginize.

Futbol5 kadar mal birini görmedim

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bu gerizekalı her sene bir şey yazıyor daha bak bir tane bir şey tutturduğunu görmedim. Baggio varya her transfer sezonunda çıkan beyinsiz. Hah işte bu ikisini aynı kefeye koy.

Bafetimbi Gomis: "Türkiye'de para nedeniyle yaşanan krizin nedeni Türk Lirası'nda yaşanan problemdi ve bu da ligi zayıflattı. Yaz aylarında istediği teklifleri alamayan Galatasaray, transfer için benimle temasa geçti ve bir karar vermemiz gerekti." Parçala Aslanım on Twitter

"Miranda ayrılmak istiyor. Kendisini son kez harika bir kulüpte test etmek (PSG ilgilenebilir) veya Avrupa'daki serüvenini kahraman olarak kapatmak (GS ve Taffarel'in ilgisini çekiyor) isteyebilir. Aslında kariyerini Brezilya'da bitirmeyi hedefliyor ve Flamengo ilgileniyor." LaGazzettadelloSport on Twitter

"Miranda ayrılmak istiyor. Kendisini son kez harika bir kulüpte test etmek (PSG ilgilenebilir) veya Avrupa'daki serüvenini kahraman olarak kapatmak (GS ve Taffarel'in ilgisini çekiyor) isteyebilir. Aslında kariyerini Brezilya'da bitirmeyi hedefliyor ve Flamengo ilgileniyor." LaGazzettadelloSport on Twitter
Sığmadığı için ekleyemedim. Haberin sonunda; İnter'in Gabigol ve Miranda'nın Ocak ayımda takımdan ayrılmalarına izin verebileceği, ancak gitmek istiyorlarsa, kulübe somut ve ekonomik açıdan uygun teklifler getirmek zorunda oldukları yazılmış -alinti

Bafetimbi Gomis: "Türkiye'de para nedeniyle yaşanan krizin nedeni Türk Lirası'nda yaşanan problemdi ve bu da ligi zayıflattı. Yaz aylarında istediği teklifleri alamayan Galatasaray, transfer için benimle temasa geçti ve bir karar vermemiz gerekti." Parçala Aslanım on Twitter
Bafetimbi Gomis: "Galatasaray harikaydı, başka bir şeyle kıyaslanamazdı. Galatasaray'da çok fazla sevildiğimi hissettim, beklediğimden de çok fazla sevgi gördüm. Başka hiçbir yerde bu kadar kişi aynı anda beni sevmemişti."

Bafetimbi Gomis: "Al Hilal ile sözleşmem sona erdiğinde umarım kısa bir süre için de olsa Galatasaray'a dönerim ve bu hikayeyi iyi bir şekilde noktalarım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt