Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.481
- 18.686
- 1.398
Bu büyük kolpacıdır. başka forumda sallıyor diye kovmuşlardı bunu, twitter da prim yaptı işte
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel be vicdansızSON DAKİKA I Miranda, Inter yönetimine kulüpten ayrılmak istediğini iletti. Interli yetkililer ise Miranda'nın Ocak ayında takımdan ayrılmasına izin verdi. Miranda'nın Galatasaray'a transferi için vatandaşı Taffarel uğraş veriyor. (@Gazzetta_it)
Sığmadığı için ekleyemedim. Haberin sonunda; İnter'in Gabigol ve Miranda'nın Ocak ayımda takımdan ayrılmalarına izin verebileceği, ancak gitmek istiyorlarsa, kulübe somut ve ekonomik açıdan uygun teklifler getirmek zorunda oldukları yazılmış -alinti"Miranda ayrılmak istiyor. Kendisini son kez harika bir kulüpte test etmek (PSG ilgilenebilir) veya Avrupa'daki serüvenini kahraman olarak kapatmak (GS ve Taffarel'in ilgisini çekiyor) isteyebilir. Aslında kariyerini Brezilya'da bitirmeyi hedefliyor ve Flamengo ilgileniyor." LaGazzettadelloSport on Twitter
Benatia ve Miranda'yı bir şekilde alicaksın Maicon'un da satışıyla beraber taş gibi savunma olurJuventus teknik patronu Allegri, Medhi Benatia'yı takımda düşünmediğini ve 3 Ocak'tan itibaren takımdan kiralık bile olsa ayrılabileceğini yönetime iletti. (@Gazzetta_it)
Benatia ve Miranda'yı bir şekilde alicaksın Maicon'un da satışıyla beraber taş gibi savunma olurJuventus teknik patronu Allegri, Medhi Benatia'yı takımda düşünmediğini ve 3 Ocak'tan itibaren takımdan kiralık bile olsa ayrılabileceğini yönetime iletti. (@Gazzetta_it)
Bafetimbi Gomis: "Galatasaray harikaydı, başka bir şeyle kıyaslanamazdı. Galatasaray'da çok fazla sevildiğimi hissettim, beklediğimden de çok fazla sevgi gördüm. Başka hiçbir yerde bu kadar kişi aynı anda beni sevmemişti."Bafetimbi Gomis: "Türkiye'de para nedeniyle yaşanan krizin nedeni Türk Lirası'nda yaşanan problemdi ve bu da ligi zayıflattı. Yaz aylarında istediği teklifleri alamayan Galatasaray, transfer için benimle temasa geçti ve bir karar vermemiz gerekti." Parçala Aslanım on Twitter