Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper hattını

Miranda
Serdar
Ozan
Felipe

yapmak gerek. Serdar 28 yaşında sene sonu ya da önümüzdeki sene iyi teklif geldiğinde yollanıp yerine yine gelecekte de geri dönüş alınacak potansiyelli stoper alınır. Ozan beklenilen teklifler gelene kadar takımda kalır. Ona da iyi teklif geldiğinde (10-20 arası gibi.) gönderilir. Felipe'nin de bonservisi alındığında o da aynı şekilde... Hesaplı ve gelecekte neler vereceğinin planlaması yapılmış transferlerin olması Falcao'lardan daha mutlu eder beni.

Savaş Çorlu: "Galatasaray Rodrigues, Maicon ve Ozan'dan 20 M€ ve üzeri gelir elde edecek. Beşiktaş'ta şuan bu bedeli edecek bir oyuncu yok. Nagatomo, Fatih hoca, Taffarel ve Şükrü Hanedar avantajdır"

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hemfikir oldugumuz mevki stoper sanirim. Ozan ve Serdar yerli olarak yeterli. Maicon ve Ahmet paketlenip ne olursa olsun eli ayagi düzgün yabanci bir stoper sart. Ahmet'ten ne kadar para kalacagina göre yerli veya yabanci ucuz yollu bir 4.stoper alinabilir.

Gomis: "Galatasaray'ı ve İstanbul'u çok seviyordum. 33 yaşımda bütün rekorlarımı da kırmıştım. Galatasaray'da kalıcı olmak istiyordum ama yönetim sözleşmeyi uzatmama kararı aldı. Hayatta böyle şeyler olabiliyor."

Gomis: "Galatasaray'ı ve İstanbul'u çok seviyordum. 33 yaşımda bütün rekorlarımı da kırmıştım. Galatasaray'da kalıcı olmak istiyordum ama yönetim sözleşmeyi uzatmama kararı aldı. Hayatta böyle şeyler olabiliyor."

Dogru roportaj oldugunu varsayarak sormak lazim , bu yasta zaten daha 2 sene sozlesme varken neden sozlesme uzatilmaliydi acaba ?

Bu roportaj gercekse ve yapan kisi bu soruyu sormuyor ise , tamamen danisikli is yapilmistir

Dogru roportaj oldugunu varsayarak sormak lazim , bu yasta zaten daha 2 sene sozlesme varken neden sozlesme uzatilmaliydi acaba ?

Bu roportaj gercekse ve yapan kisi bu soruyu sormuyor ise , tamamen danisikli is yapilmistir
l'equipe aciklama yapmis.

40 yaşına kadar mı oynayacan hıyar zaten 2 yıl sözleşmen vardı daha.bu da bizi yolmanın peşindeydi al apoyu vur buna ikisi de hatalı

Sözleşmesi devam ediyordu zaten, uzatmaya gerek yoktu. Daha fazlasını koparmaya çalıştı ama olmadı. Yönetime her ne kadar kızgın olsak da, Gomis'in yaptığı da kabul edilemez.

Maicon'u 2016 yazında Sao Paulo 12M euroya almış.
2017 yazında 7,5M euroya Galatasaray'a geldi.

1,5 sene sonra 3M euroya satılması düşük olur. En az 4,5'a gitmeli.

Puhahahaha Mirandayı alma şansımız var sankide veto ediyoruz bizde yedik, Çöp Arena yine kendi çalıp kendi oynamış.

Tek temennimiz toparlamasi lakin ben yinede oraya adam alınmalı diyorum

Galatasaray Düşmanlarının .........
ekstradan monte etmek icin bencede alinmali. Kötü ihtimal de hem ndiaye hemde Fernando gidiyor yazin. Mensah felan cok iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt