Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
miranda yasa takildi ne ya...

Gomis ve drogba , en kisa zamanda en ciddi ucretleri alan oyunculardi ama ikisi de bu kisa surede maksimum katki verdiler

Dogru hamlelerdi ve paralarini cikardilar . Ama uzasa ikisi de kangren olacaklardi ve dogru zamanda vedalasildi

Malesef bu cografyanin oyunculari (arabistan ve afrika) surekli benzinle calisiyorlar

Bir alman , kuzey avrupali yahut o cografyadan transfer yaparsan , evet o da sozlesmesindeki tum edimleri ister , oynasin oynamasin parasini alir ama sozlesmesi uzatilmayinca somurtmaz , tribe girmez , santaja basvurmaz

Bu tercihleri ve risk hesaplamasini dogru yapmak ,Olmuyorsa da vedalasmayi bilmek lazim

Falcao da yatmış, elde bi seleznov kaldı

Emre Kaplan: "Fernando'ya Brezilya liginden 3,5 M€'luk teklif geldi ama hem yönetim satmak istemiyor hem de Fernando ayrılmak istemiyor. Fatih Terim ise yarın Serdar Aziz ile görüşme gerçekleştirecek ve yüksek olasılıkla affedilecek."

adamin hayatini mic etmekte kararli

serdarin yüz ifadesinden bile belli kiyamiyor kadina. Cökmüs la herif

Miranda gerçekten bambaşka bir adam. Savunma becerileri konusunda dünyanın en iyi 10 stoperi arasına yazarım, istediği kadar yaşlı olsun

Gelirse de tek başına verdiği katkı bile savunmamızı 2 seviye yukarı taşır...

Bu serdarın karısı gibi eline kamera alıp sürekli fotoğrafını çeken karılardan illallah be kardeşim

Ben siz ne dedim , Miranda falan hikaye demedim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt