Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Takimin bir sene opsiyon hakki varmis. 2,5 milyonu kabul etmezler

Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takimin bir sene opsiyon hakki varmis. 2,5 milyonu kabul etmezler

Bu doğrudur reis benim baktığım yerde 50k yazmışlar
Heerenveen o parayi birakmaz. Kendileri 2m aldilar zaten, en az 4-5m isterler.

yönetim Messi ve Ronaldoyu bitirmis ama ikiside ayni takimda oynamam demisler.
Arber Zeneli gayet verimli bir transfer olur. Bizim artik takimin yas ortalamasini düsürmemiz ve kadro kalitesini artirmamiz gerekiyor. Rahatlikla elden cikarabilecegin adamlari almalisin. Rodrigues'i satip yerini Zeneli ile doldurma fikri muazzam bir fikirdir bana göre. 95'li bir cocuk. Iyi paraya satilabilir.
Takimda 4 kanat oyuncusuna ihtiyac vardir, 2 sag 2 sol kanat. Bu oyunculardan ikisi daha fazla asist yapan oyuncu olmali, ikisi daha fazla gol atan. Feghouli daha fazla asist yapar, Zeneli daha fazla asist yapar. Onyekuru ise daha cok gol atar. Sezon sonu Onyekuru ile devam edilmeyecekse 1 sag kanat alternatifi ve 1 sol kanat olmak üzere toplam 2 kanat oyuncusu transfer edilemli, bunlarda golcü isimler olmali. Sinan Gümüs cöpü gönderilmeli. Emre Akbaba daha fazla gol atar, Belhanda daha fazla asist yapar. Böyle dengeyi tutturmak lazim iste.
2 forvet ihtiyacimizin oldugu da bir gercek. Mugdat ve Eren'le devam edilmeyecegi gün gibi ortada.
yönetim Messi ve Ronaldoyu bitirmis ama ikiside ayni takimda oynamam demisler.