Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren Derdiyok Galatasaray'da kalacak mı?

Ve Eren Derdiyok için de ilk adım atıldı. Teknik Direktör Fatih Terim'in Serdar Aziz ile birlikte kamp kadrosunda yer vermediği Eren Derdiyok'un menajeri ile de ilk görüşme gerçekleşti.

TEKLİF GELMEZSE KARŞILIKLI FESİH OLACAK

Galatasaray kulübü, Eren'in menajerine, oyuncusuna kulüp bulmasını isteyip bu kararı da resmen tebliğ etti. Sarı kırmızılıların Eren konusunda bekleyeceği ve ardından istediği bir teklif gelmemesi halinde ise karşılıklı sözleşme feshi için masaya oturacakları belirtildi.

Eren Derdiyok'un menajerinin ise futbolcusu için İsviçre ve Süper Lig ekipleri ile görüşmelere başladığı öğrenildi

Bursaya falan gider 300.000 - 400.000 aliriz gibi

tenor.gif

Fenerbahçe‚ Galatasaray´ın UEFA Avrupa Ligi´ndeki rakibi Benfica´dan 28 yaşındaki Arjantinli stoper Cristian Lema´yı istiyor. [A Bola]

Arber Zeneli gayet verimli bir transfer olur. Bizim artik takimin yas ortalamasini düsürmemiz ve kadro kalitesini artirmamiz gerekiyor. Rahatlikla elden cikarabilecegin adamlari almalisin. Rodrigues'i satip yerini Zeneli ile doldurma fikri muazzam bir fikirdir bana göre. 95'li bir cocuk. Iyi paraya satilabilir.

Takimda 4 kanat oyuncusuna ihtiyac vardir, 2 sag 2 sol kanat. Bu oyunculardan ikisi daha fazla asist yapan oyuncu olmali, ikisi daha fazla gol atan. Feghouli daha fazla asist yapar, Zeneli daha fazla asist yapar. Onyekuru ise daha cok gol atar. Sezon sonu Onyekuru ile devam edilmeyecekse 1 sag kanat alternatifi ve 1 sol kanat olmak üzere toplam 2 kanat oyuncusu transfer edilemli, bunlarda golcü isimler olmali. Sinan Gümüs cöpü gönderilmeli. Emre Akbaba daha fazla gol atar, Belhanda daha fazla asist yapar. Böyle dengeyi tutturmak lazim iste.

2 forvet ihtiyacimizin oldugu da bir gercek. Mugdat ve Eren'le devam edilmeyecegi gün gibi ortada.

Beyler hollanda'da izledigim takim Heerenveen oldugu icin baya iyi biliyorum Zeneliyi.

Innilmaz teknik ve zekali futbolcu lakin sol kanatta bizde basarili olamaz, basarili olacagi yer 10numara'dir.

Heerenveenden kobayashi daha dogru transfee hamlesi olur, yuksek potasnyelli o.

Arber Zeneli gayet verimli bir transfer olur. Bizim artik takimin yas ortalamasini düsürmemiz ve kadro kalitesini artirmamiz gerekiyor. Rahatlikla elden cikarabilecegin adamlari almalisin. Rodrigues'i satip yerini Zeneli ile doldurma fikri muazzam bir fikirdir bana göre. 95'li bir cocuk. Iyi paraya satilabilir.

Takimda 4 kanat oyuncusuna ihtiyac vardir, 2 sag 2 sol kanat. Bu oyunculardan ikisi daha fazla asist yapan oyuncu olmali, ikisi daha fazla gol atan. Feghouli daha fazla asist yapar, Zeneli daha fazla asist yapar. Onyekuru ise daha cok gol atar. Sezon sonu Onyekuru ile devam edilmeyecekse 1 sag kanat alternatifi ve 1 sol kanat olmak üzere toplam 2 kanat oyuncusu transfer edilemli, bunlarda golcü isimler olmali. Sinan Gümüs cöpü gönderilmeli. Emre Akbaba daha fazla gol atar, Belhanda daha fazla asist yapar. Böyle dengeyi tutturmak lazim iste.

2 forvet ihtiyacimizin oldugu da bir gercek. Mugdat ve Eren'le devam edilmeyecegi gün gibi ortada.

Tanımıyorum ama Feghouli, Onyekuru varken gerekirse Belhanda, Akbaba ve Sinan da oynayabilecekken Rodri yerine 4'te 1 maliyetine 23 yaşında iyi istatistikleri olan biri alınıyorsa benim için doğru yapılanma budur.

Diyelim ki basında konuşulan iddialar doğru oldu
Rodrigues => 10 mil.€
Maicon => 5 mil.€
Ozan => 7.5 mil.€

Toplam 22.5 mil.€ bonservis elde ederek sattık yönetimin planı ne acaba ? yine Seleznyov&Demba Ba peşinde mi koşacaklar ? veya sırf bonservisi yok diye Alan 'a 3.5 maaş + yüklü bir imza parasının altına girecekler mi ? çünkü bu elde ettiğimiz bonservisi aynı ocak ayı içinde harcamak zorundayız yav bizim geçen transfer döneminden kalma bir 5 mil.€ vardı onu saydıralım FFP 'ye diyemiyoruz 18/19 sezonunda kazandığımız parayı bu sezon harcamak zorundayız. Azıcık iş bitirebilecek yöneticilerimiz olsa elimizdeki parayla düzgün transfer hamleleri yapsalar

Raphinha 7 mil.€
Samatta 8 mil.€
Miranda/Kompany/Marcano gibi kaliteli üst düzey bir stoper alsak

Muslera
Linnes-Kompany-Serdar-Nagatomo
Fernando
Emre-Belhanda
Feghouli-Samatta-Raphinha

Tertemiz yolumuza baksak ne vardı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt