Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
medel ve vidadan toplam 25 m euro bekliyormus 8taş
bu ne lan

serdar sarıdag sacmalıyor su an.

Roma Ozan için Marcano + 7.5 mil.€ versin alıp götürsünler Ozan 'ı

Yine takımın saçma sapan bir hal aldığı bir ton eksiğimiz olduğu bir dönemi tamamlarız beklentim minimumda. Alan-Miranda falan yazıyorum ama inanmayıp yazıyorum bunlar alamaz işe yarar adam.

Eren Derdiyok Galatasaray'da kalacak mı?

Ve Eren Derdiyok için de ilk adım atıldı. Teknik Direktör Fatih Terim'in Serdar Aziz ile birlikte kamp kadrosunda yer vermediği Eren Derdiyok'un menajeri ile de ilk görüşme gerçekleşti.

TEKLİF GELMEZSE KARŞILIKLI FESİH OLACAK

Galatasaray kulübü, Eren'in menajerine, oyuncusuna kulüp bulmasını isteyip bu kararı da resmen tebliğ etti. Sarı kırmızılıların Eren konusunda bekleyeceği ve ardından istediği bir teklif gelmemesi halinde ise karşılıklı sözleşme feshi için masaya oturacakları belirtildi.

Eren Derdiyok'un menajerinin ise futbolcusu için İsviçre ve Süper Lig ekipleri ile görüşmelere başladığı öğrenildi

Bursaya falan gider 300.000 - 400.000 aliriz gibi

Keske o kadar alabilsek.

Emre Kaplan - A Spor: "Roma'nın Ozan için ciddi bir ilgisi var. Menajeri görüşmeler gerçekleştiriyor. Ozan'ın menajeri Galatasaray'a yeni stoperler de araştırıyor. Ozan cephesi, ayrılmaya sıcak bakıyor. Serdar konusunda yeni gelişme yok."
Emre Kaplan: "Alan transferi son noktaya geldi. Brezilyalı yıldız Ocak ayında Antalya kampına katılacak. Fatih hocanın ABD tatili biter bitmez bu gelişmeler netlik kazanacak."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Brezilyalı yıldız Ocak ayında Antalya kampına katılacak.

Üst seviye muhabirlik

:tbr::tbr::tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt