Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı ilk 11 için almayacaz ki oyun sıkıştıgında atarsın çift forvete dönersin. Eren 2 milyon € alıyorda napıyor ? Oyuna sonradan Muğdat veya Eren girmeyecek Ba girecek işte.
alan pivot santrafor değil. tek forvet alan oynamayacağız demba ba yedek için falan alınmıyor

Baya oyuncu gidecek gibi duruyor. Umarim hepsini direk satmayiz ve en az 1 tanesine kiralik ve temmuzda zorumlu satin alma opsiynlu yollariz.

Ozan, Maicon ve Garry giderse 22-24 Milyon falan gelirse, bence biz tüm gelen parayi kisin harcayamayiz. O bütce bok bokuna yanmasin ve bir kisimini yazin icin saklasinlar.

alan salzburgda bile soriano ile oynamis. birde yanlarinda mane varmis.

Alan transferinde sıkıntı yaşamadan alalım iş uzadıkça korkutuyor bu yönetim beni ...Henüz baslamadilar A,B,C planlarımız var bir kuruşunu yedirmeyiz bu kulübün deyip de saçma sapan hamleler yapmaya ...

Aylardır dört koldan araştırıp, hazırlanıp Demba Ba’yı mı bulmuşlar? Acayip bir teknik ve scout ekibimiz var gerçekten

Ighalo orada öylece duruyor ve hala şambaba muhabbetleri. Ulan cibiliyetsiz yönetim, elbet senin de sonun gelecek ama olan bizim şampiyonluğa olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt