Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.962
- 5.667
- 983
ba gelecegıne bayo gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçmalık olan neDüpedüz saçmalık, rezalet.
Ba'nın istenmemesi.saçmalık olan ne
alan pivot santrafor değil. tek forvet alan oynamayacağız demba ba yedek için falan alınmıyorAdamı ilk 11 için almayacaz ki oyun sıkıştıgında atarsın çift forvete dönersin. Eren 2 milyon € alıyorda napıyor ? Oyuna sonradan Muğdat veya Eren girmeyecek Ba girecek işte.
kusura bakma da asıl senin beşiktaşın bile istemediği sakatlık problemi olan formdan düşmüş bi tinerciyi istemen saçmalık. bu adama mı bel bağlayacağızBa'nın istenmemesi.
Rodap reyizin askerleriyiz diyorsunRodop yazmadan inanmayın ba ya kral duyumcudur kendisi
Neyine şaşırıyorsun ki? Ben bu yönetim olduğu sürece hiçbir şeye şaşırmambu haberi yapana göre amerika ay'a çıkmamıştır kesin.
ama gökhan zani sevdik?
Artık öyleRodap reyizin askerleriyiz diyorsun

Geçen sene farklı adamı mı izledik biz Göztepe'de ?kusura bakma da asıl senin beşiktaşın bile istemediği sakatlık problemi olan formdan düşmüş bi tinerciyi istemen saçmalık. bu adama mı bel bağlayacağız
o performansı yeterli buluyorsan bu senin görüşündür. benim fikrim daha üst düzey ve içimize sinen taraftarın bağ kurabileceği bi forvet transfer edilmesi.Geçen sene farklı adamı mı izledik biz Göztepe'de ?
illa herkesin elledigini alacagizAylardır dört koldan araştırıp, hazırlanıp Demba Ba’yı mı bulmuşlar? Acayip bir teknik ve scout ekibimiz var gerçekten