Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekin Ayaz denen çöpün tweetleri aşırı komik, Bu kadar ucu açık ve bilmiş yazıp hiçbir şey bilmemek nasıl bir duygu acaba

Ben söyliyim nasıl bi duygu olduğunu.. Tahminim şöyledir..

Ucu açıklık , Götü açıklığa işaret
Bilmemek ama sallamak , bunu inşaata atmışlar demek ,
Komikliği , Osuruk Bülbülcülüğü oynamak demek
Çok bilmişliği , Çok almışlığından geliyor demek

Renktaslar,

Hangi kaynaklar size göre sağlam ve guvenilir? Burda birçok kaynak paylasiliyor, ama hepsine supheyle yaklaşıyorum. Hele ki Fanatik veya fotomac gorunce hemen okumadan geciyorum

Degerli GSCimbom Ailesi

Araniza katilmaktan mutluluk duyarim. Ilk mesajimi buraya atarak herkesin yeni yilini en kalbi duygularimla kutlamakla birlikte, büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öperim. Umarim beraber güzel vakit geciririz. Kalin saglicakla.

sir gibi saklanan iki oyuncu ho

Degerli GSCimbom Ailesi

Araniza katilmaktan mutluluk duyarim. Ilk mesajimi buraya atarak herkesin yeni yilini en kalbi duygularimla kutlamakla birlikte, büyüklerimin ellerinden kücüklerimin gözlerinden öperim. Umarim beraber güzel vakit geciririz. Kalin saglicakla.
Hosgeldin renktas

Renktaslar,

Hangi kaynaklar size göre sağlam ve guvenilir? Burda birçok kaynak paylasiliyor, ama hepsine supheyle yaklaşıyorum. Hele ki Fanatik veya fotomac gorunce hemen okumadan geciyorum

Yabanci kaynaklar Turk basinini kaynak gostermeyen

S.Rodop bu doneme ozel iyi galiba baglantisi var

Ali Naci fena degildi galiba ama ona emin degilim

Beyler rodop harici kimse bir bok bilmiyor söyleyeyim size. Yönetimin adamı olduğu şüphesini arttırıyor bende..

Renktaslar,

Falko Götz fena değil Onyekuruyu ilk o yazmıştı Modestede herkes gibi o da patladı ama sevdiğim yanı dakika başı tweet atmıyor diğer kolpacılar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt