Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray-2915923_1280.jpg

Umarim hoca kararindan doner. Serdar gecen sezonun en istikrarli oyuncularindan biriydi, gecen sezon kirik burun ile sezonu bitirdi, Ahmet ve Maicon gibi traktor stoperlerimiz varken ve Ozan gidecek haberleri varken Serdar'i yollamak bana gore hata.

Zaten 2 bos olan yabanci kontenjanin var ve 2 forvet alip baska yabanci transfere yer kalmayacak. Ha bir de Maicon ve Rodrigues giderse stoper ve kanat oyuncusu alirsin ama Ozan ve Serdar giderse yerli stoper almak zorundasin ve piyasada alabilecegin bizim seviyemizde olan bir yerli stoper yok.

Ben kadroda Muslera. Linnes. Nagatomo. Ndiaye. Belhanda feghouli. Onyekuru. Yapardim kalan mevkilere transfer lazim.

galatasaray-2915923_1280.jpg

Umarim hoca kararindan doner. Serdar gecen sezonun en istikrarli oyuncularindan biriydi, gecen sezon kirik burun ile sezonu bitirdi, Ahmet ve Maicon gibi traktor stoperlerimiz varken ve Ozan gidecek haberleri varken Serdar'i yollamak bana gore hata.

Zaten 2 bos olan yabanci kontenjanin var ve 2 forvet alip baska yabanci transfere yer kalmayacak. Ha bir de Maicon ve Rodrigues giderse stoper ve kanat oyuncusu alirsin ama Ozan ve Serdar giderse yerli stoper almak zorundasin ve piyasada alabilecegin bizim seviyemizde olan bir yerli stoper yok.
Dönecek inşallah. Bu arada resimde ne var :d

O zaman Feghuli'yi niye oynatmadı ?? Bu sezonda olan biteni teknik ve idari acıdan acıklayamıyorum. Bi teori üretemiyorum. Bilmedigimiz seyler var sanki..
Sorsan, muhterem hocamız da açıklamakta güçlük çeker?!. Tuhaf bir sezon geçirmekteyiz: sonu hayır ola inşaallah!:unsure:...

Stoper ve Alan transferi kamp öncesi gerçekleşse adamlar hazırlık maçı ve Bolu maçında sahada olur lige hazır girer aylardır şu çalışmayı neden yapmazsın yönetim olarak hedefi Dünya markası olmak olan kulüpte bu işler çok amatör boyutlarda ...

Fatih hocaya guvenmekten baska caremiz de yok nedeni de yok.Feghouliyi oynatmamismis evet oynatmadi ama napalim harcayalim mi hocayi.Onsuz yapamadigimizi tarih defalarca kere gosterdi bize.Serdari istemiyorsa vardir bir bildigi,ozan gitsin derse ceker gider ozan.Bizi serdar da ozan da sampiyon yapamaz ama fatih hoca yapar.Aslolun fatih terimdir

Yeni yılınız kutlu olsun
Umarım yeni yılda Selçuk denen kan emiciyi kadromuz da görmeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt