Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan gitmesin kim gidiyorsa gitsin . Ozan'i 7.5 a kaptirmak takima ihanettir yeter artik !

Yönetim Taraftarlardan gelen tepkiler üzerine Dem Ba Ba'yı değil gider başka bir Forvet alırlar , sonrada Apo çıkar der ki ;

Haçan biz Dem Ba Ba ule heç ilgilenmeduk basın hep farklı yazayi,

Kim G.Sarayın transfer işlerinden cebine 1 kuruş bile olsa haram para sokuyorsa Allah onları kahretsin

Videolar çok yanıltıcı olabiliyor.. Ama Bu Alan tek forvet oynayacak biri gibi gözükmüyor..4-4-2 forveti gibi ..

Hakan Şükür Arif ikilisinden Arif'in rolünü üslenecek bi oyun yapısı var..
Benimde içimden öyle geçiyor. Tek forvet oynayacak tarzı yok gibi. İzleyen bilen arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz.

buarada seneye yabancı sayısının düşeceğini sanmıyorum kesinleşmiş birşey yok

Dogru. Basak 15 milyon alirken Visca 2.5 milyonu hem de 3 yil icin kabul edecek ??
Bu arada insallah dogru haberdir ?

visca mükemmel ötesi topçu keşke bizde olsa
Başşaksehir,bejeke ve vizyonspor bize oyuncu vermez unutun herifler bize karşı birlik olusturmuslar gizlice çok belli,bunun bir sürü sebebi var anlatması uzun sürer ama şu kadarını söyleyeyim bu takımlar bize düşmanlar bakın sevmiyorlar demiyorum düşmanlar,ona göredavranalım saf olmayalım

1ay önce küçük bir hesap yazmış

Galatasaray Düşmanlarının .........
Bu yaşıma geldim bu hayatt en anlamlandıramadığım transfer taliscadır.Ben bu herifi amerikadaki hazırlik turnavasında izlemistim ilk psg ile benfica oynuyordu adam ortaligin adına koymuştu bir sene sonra bjkye geldi hem de iki sene kiralık olarak.Bu herif benficada kalsaydı oranın en iyisi olabilecekkken nasıl oldu da bjkye geldi sonra nasıl oldu da bu adam çine transfer oldu apar topar.kısacası,Menajerlik dünya futbolunu esir almış,böyle menajerlerin kucagına oturmadan hafif ayakta kalarak iyi futbolcular getirtebiliriz.

demba ba,fernandes başka var mı acaba sow falan eski çöpler revaçta bizde isteyen taraftar bile var şaşırıyorum alacağı 1.5 milyon az geliyo ama 6 aylık olduğu akıllarına gelmiyor heralde
şu ligdeki oyunculara tav olma olayındanda vazgeçmiyoruz maç özetleri bile olsa diğer ligleri takip edin bizim ligde azcık sivrilen adama bayılıyoruz ama hollanda liginden gelecek adamlara orda lig dandik kolay istatistik kasılır diyoruz ama bizim lig süper diagne,trezeguet harika değil mi? kasımpaşa satsada kurtulsak 3-5 bişeyler kazanıp onlarıda bunlara gömüp hiç ederiz diye korkuyorum..
genel olarak stoper dışında 30 yaş üstü oyuncu almayız umarım (falcao ayrı gelir gelmez orasını tartışmıyorum ama adam farklı bir seviye)
son olarak şu scout ekibinin bir işe yaradığını görürüz inşallah şu salzburg kadrosuna bakıyorum liefering diye bir kulüp var pilot takımları mı artık neyse bulup yetiştiriyolar ordada oynatıp pişiriyolar haidarayı 18 milyon caleta-car 19 milyona satmışlar forumda adı geçen halandı 5 milyona almışlar bu arada biz sattığımız oyuncuların paralarını eski tinercilere verip göndermeyi düşünüyoruz satacak oyuncu kalmayınca ne yaparız bilinmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt