Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Ozan gitmesin kim gidiyorsa gitsin . Ozan'i 7.5 a kaptirmak takima ihanettir yeter artik !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde içimden öyle geçiyor. Tek forvet oynayacak tarzı yok gibi. İzleyen bilen arkadaşlar aydınlatırsa seviniriz.Videolar çok yanıltıcı olabiliyor.. Ama Bu Alan tek forvet oynayacak biri gibi gözükmüyor..4-4-2 forveti gibi ..
Hakan Şükür Arif ikilisinden Arif'in rolünü üslenecek bi oyun yapısı var..
hayır sadece bir gece önceden falko yazmıştı sanırım.Onyekurunun adı gelmeden önce hiç basına sızdı mı ?
1ay önce küçük bir hesap yazmışOnyekurunun adı gelmeden önce hiç basına sızdı mı ?
Başşaksehir,bejeke ve vizyonspor bize oyuncu vermez unutun herifler bize karşı birlik olusturmuslar gizlice çok belli,bunun bir sürü sebebi var anlatması uzun sürer ama şu kadarını söyleyeyim bu takımlar bize düşmanlar bakın sevmiyorlar demiyorum düşmanlar,ona göredavranalım saf olmayalımvisca mükemmel ötesi topçu keşke bizde olsa
Bu yaşıma geldim bu hayatt en anlamlandıramadığım transfer taliscadır.Ben bu herifi amerikadaki hazırlik turnavasında izlemistim ilk psg ile benfica oynuyordu adam ortaligin adına koymuştu bir sene sonra bjkye geldi hem de iki sene kiralık olarak.Bu herif benficada kalsaydı oranın en iyisi olabilecekkken nasıl oldu da bjkye geldi sonra nasıl oldu da bu adam çine transfer oldu apar topar.kısacası,Menajerlik dünya futbolunu esir almış,böyle menajerlerin kucagına oturmadan hafif ayakta kalarak iyi futbolcular getirtebiliriz.1ay önce küçük bir hesap yazmış
Galatasaray Düşmanlarının .........