Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.563
- 15.241
- 1.938
O sistemle NBA sampiyonu bile oluruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı "taraftarlarımız" o kadar saçma sapan şeyler yazıyorlar ki insanlığımdan utanıyorum. Sizin adamlığınız da taraftarlığınız da batsın. Siz kim oluyorsunuz da bir futbolcumuzun karısı hakkında salak saçma şeyler söyleyebilme hakkını kendinizde buluyorsunuz ? size ne ulan Serdar 'ın karısıyla ne yaptığından nasıl zaman geçirdiğinden ?
Başlarım şimdi yapacağınız yoruma da sizin adamlığınıza da ulan saçmalamayın ne Serdar 'ı ne de karısını bizzat tanımıyoruz hiçbirimiz burada, hiçbirimizin ne Serdar 'ın evliliğiyle ilgili ne de karısıyla ilgili yorum yapma hakkımız yok, biz taraftarız ulan bu konuları konuşacaksanız çıkın dedikodu yapan programları takip edin
Sadece Serdar ile ilgili değil bu mesele ne demek ulan bir Galatasaray futbolcusunun hele ki karısının arkasından bu kadar salak saçma şekilde atıp tutmak ? bu mu ulan sizin adamlığınız ? sizce Galatasaray taraftarı olmak bu mu ? futboldan da insanlıktan da soğutursunuz siz adamı ...
Senin tek özelliğin ne ulan ?Bu serdarın karısı gibi eline kamera alıp sürekli fotoğrafını çeken karılardan illallah be kardeşim
O sistemle NBA sampiyonu bile oluruz.
Bu ne yav böyle ? eleştirmenin de fikrini belirtmenin de bir boyutu var. Galatasaray futbolcusunu olmasını Serdar Aziz olmasını filan geçtim herhangi bir insanın evliliği karısı hakkında böyle salakça şeyler söyleyen insanın özeline dil uzatanların da adamlığına tüküreyim...asıl soru "herhangi bir olay sonrası annenize bu yazdıklarınız yazılsa ne yaparsınız?" olmalı.
Bazı "taraftarlarımız" o kadar saçma sapan şeyler yazıyorlar ki insanlığımdan utanıyorum. Sizin adamlığınız da taraftarlığınız da batsın. Siz kim oluyorsunuz da bir futbolcumuzun karısı hakkında salak saçma şeyler söyleyebilme hakkını kendinizde buluyorsunuz ? size ne ulan Serdar 'ın karısıyla ne yaptığından nasıl zaman geçirdiğinden ?
Başlarım şimdi yapacağınız yoruma da sizin adamlığınıza da ulan saçmalamayın ne Serdar 'ı ne de karısını bizzat tanımıyoruz hiçbirimiz burada, hiçbirimizin ne Serdar 'ın evliliğiyle ilgili ne de karısıyla ilgili yorum yapma hakkımız yok, biz taraftarız ulan bu konuları konuşacaksanız çıkın dedikodu yapan programları takip edin
Sadece Serdar ile ilgili değil bu mesele ne demek ulan bir Galatasaray futbolcusunun hele ki karısının arkasından bu kadar salak saçma şekilde atıp tutmak ? bu mu ulan sizin adamlığınız ? sizce Galatasaray taraftarı olmak bu mu ? futboldan da insanlıktan da soğutursunuz siz adamı ...
Bu ne yav böyle ? eleştirmenin de fikrini belirtmenin de bir boyutu var. Galatasaray futbolcusunu olmasını Serdar Aziz olmasını filan geçtim herhangi bir insanın evliliği karısı hakkında böyle salakça şeyler söyleyen insanın özeline dil uzatanların da adamlığına tüküreyim...
Ulan küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Kardeş bak burası GSC forum, burada Galatasaray 'ı konuşuruz, futbol takımından bahsederiz futbolcular hakkında fikirlerimizi yazarız transfer nöbeti tutarız o kadarSerdarın karısını değil Serdarın kendisini tartışın. Serdar adam olsun önce, Kadınların aklı zaten noksandır.. Kadınları çokta kaale almamak lazım. Burda kaale alınmasını gerekilen kişi sözleşmeli futbolcumuz olan ve ilk11 oyuncusu olan ve önemli bir Maç'ta muammeleden maç'a gelmeyip tatile çıkan ve Medyaya laf veren Serdar'dır. Bu tip hatalar aslında affedilmemeli ama dau etsin şuanda ihtiyacımız var!
Yoo hiç bir şekilde ilgilendirmiyor. Yaptığı paylaşımın Galatasaray ile hiç bir ilgisi yok, kadının kendi hayatı ile ilgili yılbaşı gecesi ile alakalı bir paylaşım. Senin o eleştirdiğin üyelerden hiç bir farkın yok, milletin ilişkisi için açıklama yapsınlar talepleri, alkol görüntüsü için hesap versin bu ne böyle, Serdar'ın karısının bu paylaşımı için doğru kelimeler kullanılır ise eleştiri yapılabilir. Bütün bunlar insanların kendi hayatı ile ilgili konular, sen dahil kimseyi zerre ilgilendirmez.O kadar degil . Yani her ferdi vahit elestirilebilir . Fakat sorun kullanilan kelimelerde
Ben senden once elestirdim o yorumu yazan arkadasi , ama kimsenin bir sey soylemeye hakki yoktur tarzi yaklasimi dogru bulmuyorum
O paylasimlar dolayli yoldan GS yi ilgilendiriyor , ilgilendirmese bile herkes herkesle ilgili yorum da yapabilir ama onemli olan hakaret ya da limitleri asacak sozler sarf etmemek
Cinsiyetçilik yapma ulan! Senden çok daha fazla şeyler başarmış kadınlar var bu dünyada! Terbiyesizliğin lüzumu yok! Gsc modları olaya müdahale edin lütfen!Serdarın karısını değil Serdarın kendisini tartışın. Serdar adam olsun önce, Kadınların aklı zaten noksandır.. Kadınları çokta kaale almamak lazım. Burda kaale alınmasını gerekilen kişi sözleşmeli futbolcumuz olan ve ilk11 oyuncusu olan ve önemli bir Maç'ta muammeleden maç'a gelmeyip tatile çıkan ve Medyaya laf veren Serdar'dır. Bu tip hatalar aslında affedilmemeli ama dau etsin şuanda ihtiyacımız var!
yoksay'ı bas geç aile öğretememiş sen-ben mi öğreteceğiz?Bu ne yav böyle ? eleştirmenin de fikrini belirtmenin de bir boyutu var. Galatasaray futbolcusunu olmasını Serdar Aziz olmasını filan geçtim herhangi bir insanın evliliği karısı hakkında böyle salakça şeyler söyleyen insanın özeline dil uzatanların da adamlığına tüküreyim...
Senin tek özelliğin ne ulan ?
Asıl sen ne boksun ?
Senin tek özelliğinde eline klavye/telefon alıp GSC forumuna yazı yazmak ? nerden buluyorsun bir Galatasaray futbolcusunun eşi hakkında atıp tutma hakkını kendinde ?
Başlarım yapacağın yoruma da yazacağın yazıya da futbol konuşun burada, Serdar 'ın futbolculuğunu eleştirin adamın karısı hakkında atıp tutmak sana mı düşmüş ? azıcık adam olun ...