İşin açıkçası eğer burnu sürtmüş ise futbol oynama niyeti varsa ben Rodrigues 'in olası ayrılığı sonrası Emre Mor 'u takımda görmek isterim
Rodrigues 'in 8-10 mil.€ arasında bir bonservis bedeli getirerek satılması sonrası Emre Mor 'un çok maliyetli bir transfer olmayacağını üstelik Fatih Terim varken Emre Mor 'un yeniden kendine gelebileceğine inandığım için isterim bu transferi, ha önceliklerim farklıdır tabi Raphinha gibi Trezeguet gibi adamları isterim öncelikli olarak ama Emre Mor gelirse de ulan niye geldi bu çocuk? demem yani
Emre Mor bildiğim kadarıyla 2 mil.€ alıyor, İspanya 'da yabancı oyunculardan %43 vergi alıyormuş eline 1 mil.€ filan geçiyor öyle inanılmaz bir maaş beklentisi olmaz diye düşünüyorum (eğer kendisini yeniden ispat etmek istiyorsa) zaten Celta cephesi ile yaşadığı sorunlar ortadayken çok yüksek bonservis talepleri olmaz takımının
Yani Fatih Terim varken eğer gerçekten Emre Mor futbol oynamaya gelecekse buraya ben kendisine sırf o yeteneğinin hatırına bir şans verilmesini isterim, tutmazsa bile maddi olarak öyle inanılmaz bir kaybımız olmaz