Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih İlek denen şaklabana ilk başta inananlar vardı birde yaw tam bir prim makinesi, Hiçbir ilgi olmadığı ortadaydı Falcao'ya hikaye yazdı kendince boş herif, menajeri falan bile değildir muhtemelen.

Serdarın karısını değil Serdarın kendisini tartışın. Serdar adam olsun önce, Kadınların aklı zaten noksandır.. Kadınları çokta kaale almamak lazım. Burda kaale alınmasını gerekilen kişi sözleşmeli futbolcumuz olan ve ilk11 oyuncusu olan ve önemli bir Maç'ta muammeleden maç'a gelmeyip tatile çıkan ve Medyaya laf veren Serdar'dır. Bu tip hatalar aslında affedilmemeli ama dau etsin şuanda ihtiyacımız var!
pardon ama burasi dingonun ahiri degil efendi!

böyle konusmana izin vermiyorum, konudan attim seni.

kadinlari cokta kaale almamak lazim diyen bir gerikafalisiniz.

kendinizi bir halt sandiginiz sürece erkeklerin yüz karasi olarak kalmaya devam edeceksiniz.

edit: arkadasi bi kac günlügüne s ettik

Menajer bozuntusu reklam yaptı kendine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Kardeş bak burası GSC forum, burada Galatasaray 'ı konuşuruz, futbol takımından bahsederiz futbolcular hakkında fikirlerimizi yazarız transfer nöbeti tutarız o kadar

Sanane ulan Serdar 'ın adamlığından ? "Serdar adam olsun önce" ne demek ? sen mi karar verdin Serdar 'ın adam olup olmadığına ? nerden buluyorsun ulan adamın özeline dil uzatma hakkını kendinde ?

"Kadınların aklı zaten noksandır.. Kadınları çokta kaale almamak lazım" ne demek ulan ? bu ne biçim bir düşünce tarzı ? hepsini geçtim bu yorumun GSCimbom Transfer Nöbetinde ne işi var ? bize ne ulan senin bu saçma sapan fikirlerinden ? azıcık adam olun kimsenin özeline dil uzatma hakkınız yok bu dil uzattığınız adamın Galatasaray futbolcusu olmasını filan geçtim zaten

Karısı Konusunda eyvallah haklısın'da, Bi taraftar olarak adamlığını sorgulama hakkı var evet bal gibide var. Maçını izliyorsa , atkısını , formasını alıyorsa ki bunlar sayesinde bu adam olmayanların karnı doyuyo. Abartmayın sizde forum platformu burası, Elin tv programlarında ki yorumcular kalkıp istediğini konuşabiliyosa birilerinin adamlıklarını sorgulayabiliyolarsa taraftar bunu hayli hayli yapar. Kimse kimsenin avukatlığını yapmasın serdar azisin kendisi gibi konuşuyorsun, Şahısın kendi görürse şikayetini eder savcılıkta hallolur iş. Adam olanı bu forumda zaten ben eleştiren çok görmedim serdar adam değil çünkü basit bi mide bulantısı numarası ile hem yönetimini hem takmını hemde hocasını medyanın önüne bile bile attı bunu yapıp üstüne instagram paylaşımı ile tüy dikti. Zaten tamamlamadığı derbileri ayağına darbe alıpda kafasını tutup çıktığı maçları saymıyorum bile.

kadin dusmanlari konudan atilsin

gsc kadinlari seven bir platformdur

Kim bu sandler ? Taniyan eden varmı?

İşin açıkçası eğer burnu sürtmüş ise futbol oynama niyeti varsa ben Rodrigues 'in olası ayrılığı sonrası Emre Mor 'u takımda görmek isterim
Rodrigues 'in 8-10 mil.€ arasında bir bonservis bedeli getirerek satılması sonrası Emre Mor 'un çok maliyetli bir transfer olmayacağını üstelik Fatih Terim varken Emre Mor 'un yeniden kendine gelebileceğine inandığım için isterim bu transferi, ha önceliklerim farklıdır tabi Raphinha gibi Trezeguet gibi adamları isterim öncelikli olarak ama Emre Mor gelirse de ulan niye geldi bu çocuk? demem yani

Emre Mor bildiğim kadarıyla 2 mil.€ alıyor, İspanya 'da yabancı oyunculardan %43 vergi alıyormuş eline 1 mil.€ filan geçiyor öyle inanılmaz bir maaş beklentisi olmaz diye düşünüyorum (eğer kendisini yeniden ispat etmek istiyorsa) zaten Celta cephesi ile yaşadığı sorunlar ortadayken çok yüksek bonservis talepleri olmaz takımının

Yani Fatih Terim varken eğer gerçekten Emre Mor futbol oynamaya gelecekse buraya ben kendisine sırf o yeteneğinin hatırına bir şans verilmesini isterim, tutmazsa bile maddi olarak öyle inanılmaz bir kaybımız olmaz

Kadronun çoğu değişse laf etmem çünkü 2 deplasman sonra yine ruhsuz oynayip yenilince tüm sinerjimiz, enerjimiz alt üst olacak. Tabi gonderilen oyuncular yerine en az ayni hatta daha kalitelilerini almalari durumuyla. Yani Denayer / Gomis gibi olmasinda

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşin açıkçası eğer burnu sürtmüş ise futbol oynama niyeti varsa ben Rodrigues 'in olası ayrılığı sonrası Emre Mor 'u takımda görmek isterim
Rodrigues 'in 8-10 mil.€ arasında bir bonservis bedeli getirerek satılması sonrası Emre Mor 'un çok maliyetli bir transfer olmayacağını üstelik Fatih Terim varken Emre Mor 'un yeniden kendine gelebileceğine inandığım için isterim bu transferi, ha önceliklerim farklıdır tabi Raphinha gibi Trezeguet gibi adamları isterim öncelikli olarak ama Emre Mor gelirse de ulan niye geldi bu çocuk? demem yani

Emre Mor bildiğim kadarıyla 2 mil.€ alıyor, İspanya 'da yabancı oyunculardan %43 vergi alıyormuş eline 1 mil.€ filan geçiyor öyle inanılmaz bir maaş beklentisi olmaz diye düşünüyorum (eğer kendisini yeniden ispat etmek istiyorsa) zaten Celta cephesi ile yaşadığı sorunlar ortadayken çok yüksek bonservis talepleri olmaz takımının

Yani Fatih Terim varken eğer gerçekten Emre Mor futbol oynamaya gelecekse buraya ben kendisine sırf o yeteneğinin hatırına bir şans verilmesini isterim, tutmazsa bile maddi olarak öyle inanılmaz bir kaybımız olmaz

Emre Mor cidden sıkıntılı bir karakter. Ben o çocuğun kısa süre içinde tamamen yok olacağını düşünüyorum.

1546373206363.webp
yeni denayerimiz bu mu yani.10 subatta dogmus gelsin.zaten büyük ihtimal transfer yapar ocakta bize gelmese bile

delikanlı olan kuzey alta gelir
hadi bakayım!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt