Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç ay öncesine gittim ve deli gibi şurada nöbet tuttuğumuz günleri hatırladım.
Sevgili yönetim, rica ediyorum son dakikaya bırakma. Artık mecalim kalmadı.
Alan, Demba Ba, Llorente farketmez. Gol atabilecek iki bacağı olan birisini getirin şuraya.
Eren'e Muğdat'a ne benim ne de başkasının inanın mecali kalmadı

500.000 Euro verilebilir kimlere neler veriliyor.

Bu sene 400.000
Seneye 500.000
3. Sene 600.000

Ozanin yıllık 3.5 milyon istediği Galatasaray ın 1.5 önerdiği konuşuluyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

500.000 Euro verilebilir kimlere neler veriliyor.

Bu sene 400.000
Seneye 500.000
3. Sene 600.000
Zam diye tehdit edip ''Bak giderim haaa'' yapıyorsa göndersinler.Ozanın özellikle mental gelişimi çok sevindirmişti.Ama klasik Türk futbolcusu özellikleri ortaya çıkmaya başladı.Parayı cukkalayıp yatışa geçebilir.

Ozan a yillik 2 milyon TL simdilik uygundur, daha fazla isteyip simarmaya da gerek yok. Verilmemesi de gerek. Daha surda A takimda olali 6 ay olmus bir oyuncudan bahsediyoruz.

Soyle bir hatirlatma yapma zorunlulugu goruyorum:

Bordo-mavili kulübün konuyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Yusuf Yazıcı ile olan mevcut sözleşmemiz 2021-2022 futbol sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.

Sözleşmeye göre oyuncuya her sezon için 250 bin TL garanti ücret ödenecektir. Ayrıca kulübümüz tarafından oyuncuya bir daire tahsis edilecektir" denildi.

Tarih 01.03.2017

Ozan için 500bin euro çok değil ama daha 18 yaşındasın bekle sezon sonu iste,mental sorunlar ortaya çıktımı yok olur gidersin bu kafayla

7.5 milyon euroya gitmemesi icin yeni sozlesme verdigimiz topcuya yillik 300 bin euro oneriyoruz hea
iste buna gulerim

Eger 15 gun icinde Ozan ile yeni sozlesme yapilamiyorsa 7.5 milyon euroya satilsin gitsin. Kafa yormaya degmez hem sicak para gelmis olur transfer icin kaynak yaratmis olur kulup. Bu yasta para icin sozlesme de zorluk cikartan oyuncudan uzun vadede hayir gelmez. 300000 euro cok bile, alistiniz onune gelene 2-3 milyon euro vermeye ondan bazilarina az gelebilir.

Hollanda, Portekiz Belcika liglerinde de genc oyuncular bu paralara oynuyor, bir bakin kac milyon euro ya transfer oluyorlarmis sonra. Oyle 1-2 milyon euro kazanmiyorlar oralarda.

yabancı kuralı geldiğinde çok ararız yerli stoper.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt