Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birincisi ben sana bulasmadim sen kendi kendine uzerine almisin benim dedigimi. Sonra Ozan burda henuz 6 ay olmus oynayali, sen bana anlat uzmanca o vakit hangi oyuncu 6 ay sonra A takima ciktiginda milyonlari cebe indirmis? Mbappe bile PSG ye transfer olduktan sonra milyonlari gordu, Monaco da ne kadar aliyormus bir arastir. Ozan zaten bizde kalir ve boyle oynamaya devam ederse 20 yasinda tekrar bir kontrat yapar bu defa 1-1.5 milyon euroyu da gorur. 18 yasinda asgari ucret alan oyuncu 300.000-400.000 icin az para, ben giderim diyorsa gule gule diyeceksin. Bu kadar basit, bunun icin kafa yormaya degmez. Paran coksa verirsin milyonlari, var mi peki???

Birader tarik ne kadar zaman parlayip transfer oldu ve kac lira aldi/aliyor

Sen yorulma ben sana soyleyim . Kontagi acarken 4,75 milyon euro odedik (ozan bedava , sana 1 kurus harcatmamis)

Ortalama 1,5 milyon eurodan 5 senedir topa ayagi degmeden 7-7 bucuk milyon euro kazanmis , bugunun kuru ile 50 milyon liranin uzerinde

Peki satsan neye satarsin ? Tarik i satmayi birak ucretinin 100 bin euro sunu karsilayacak kulup yok , adam da gitmiyor

Sen 7,5 a satilirsa buyuk kayip olur dedigin , o degeri atfettigin adama 300-400 bin euro odeyecek olursan , o adam da gerizekali degil

calik ne aliyor ! Yahut eray kaleye gecmeden , kendi yerine o paralarla aldigi suv arabayi kaleye gecirerek ne aldi ?

Ozan'a 7,5 mio euro veren takım kim? Bu yeni kontrat için menajer oyunu olmasın? 7,5'u getiren varsa derhal gönderilsin sayın Kabak. Zira kendisi kariyer zehirlenmesi yaşayarak nazarımdaki "Galatasaray'ın çocuğu" kavramını yitirmiş, ekstra destek bonusunu kaybettiği gibi, sıradan futbolculara göstereceğim toleranstan alacağı pay da azalmıştır.

Bu haliyle kendisine bir Anadolu hikayesinin son cümlesiyle sesleniyorum: bende bu kuyruk acısı sende bu evlat acısı olduğu sürece biz artık dost olamayız.

sen soyle abi onlari, mbappe, hollanda falan diyorsun da rakam ver o zaman
bizde rakamlarin hepsi seffaf, ozan takimda herkesin aldigi parayi gorebiliyor
dedigim gibi maicona 7.5 bonservis 2.2 yillik vermissin ozan gelmis kesmis
simdi ozan 7.5tan fazla eder yeri geldiginde 15-20 fiyat cekelim diye cocuga para vermek zorundasin
avrupada bunun birebir ornegi var midir bilmiyorum
ama kulup 7.5a degil 10a satariz gibi bir plan yapmamistir, en az 15 istiyordur
sen havadan 7.5 kazanacaksin ama cocuga 5 senelik 2.5 milyon euroyu fazla goreceksin
bu esnada ahmet calik gibi ozanin yedeginin yedegi ozanin neredeyse 2 kat fazlasini almaya devam edecek
bu iste kap gercegini falan hesaba katmak gerekir
herkes birbirinin parasini gorurse boyle seyler olur
tasarrufu da ayrica as stoperine sirf racon kesmek icin az para vererek yapamazsin
nasil muslera 3.6 aliyor giderse kimi alacagiz basimiz agrimasin vs vs diye kilif bulunuyor o zaman ozan gibi takima oturmus gelecegi olan adama da vereceksin parasini
1den fazla verilmemeli ama 1 verilirse niye veriliyor denilmemeli
O diger coplerin aldigi para haddindan fazla, bizde su isten dolayi bazi seyler sakat gidiyor:

A oyuncu aliyor 2 milyon euro, ama yetersiz, yani Galatasaray da olmamasi gerek aslinda. Sonra B oyuncu geliyor alt yapidan, o A oyuncudan daha iyi cikiyor ama onun istedigi paraya yakin bir sey istiyor. Biz simdi baska takimdan bir oyuncu alirken dogal olarak o oyuncu oradaki kazancindan fazla vermeliyiz ki adam bize gelsin. Simdi ben bu kiyaslamayi alt yapidan cikan bir oyuncu icin mantikli bulmuyorum, yoksa yarin bir gun Yunus Akgun Feghouli yi keserse yillik 3.5 milyon euro mi istemeli? Bu yanlis bana gore. Boyle kulup yonetirsek borctan kurtulamayiz.

Tabi yonetim de suna iyi karar vermeli, bu oyuncunun satisindan ne kadar gelir bekliyorsun? Eger 7.5 milyon euro az geliyorsa o zaman yap yillik 1 milyon euro maas, ve serbest kalma maddesini de 25 milyon euro yap. Yarin bir gun teklif gelirse ona gore pazarlik yaparsin. Ama 10 milyon euro yeter diyorsak yillik 500.000 euro dan fazla maas da vermeye gerek yok. Ozan daha kendini ispatlamali, 6 ay cok kisa bir sure futbolda. Soyle 1 sezonu tamamlasin sonra bir degerlendirme yapilmali. Genc oyuncular cok dengesiz olur ozellikle Turkiye de, yarin ayni performansi verebilecegini garanti edebiliyormu kendisi? Tabiki hayir. Herseyi goz onunde bulundurup orta yol aranmali. Arada ucurum varsa yonetim 7.5 milyon euro ya da satmali bence.

Gökhan Töre 2m maaş alıyor,bjk maaşından kurtulmak ister,fesih yapsınlar bedavaya alalım zaten yaza serbest kalıyormuş yedek olur

Bu yönetim maaş sikalasi konusunda iyi gidiyor tarık falan hikaye onu o sözleşmeyi veren şahsa sormak lazım

Galatasaray Düşmanlarının .........

Birader tarik ne kadar zaman parlayip transfer oldu ve kac lira aldi/aliyor

Sen yorulma ben sana soyleyim . Kontagi acarken 4,75 milyon euro odedik (ozan bedava , sana 1 kurus harcatmamis)

Ortalama 1,5 milyon eurodan 5 senedir topa ayagi degmeden 7-7 bucuk milyon euro kazanmis , bugunun kuru ile 50 milyon liranin uzerinde

Peki satsan neye satarsin ? Tarik i satmayi birak ucretinin 100 bin euro sunu karsilayacak kulup yok , adam da gitmiyor

Sen 7,5 a satilirsa buyuk kayip olur dedigin , o degeri atfettigin adama 300-400 bin euro odeyecek olursan , o adam da gerizekali degil

calik ne aliyor ! Yahut eray kaleye gecmeden , kendi yerine o paralarla aldigi suv arabayi kaleye gecirerek ne aldi ?
Ben o verdigin ornekleri yanlis buluyorum, o zaman ki hatalar bugunku dogrular olmamasi gerek. Tarik zaten ozel bir durum, son 10 yilin en buyuk kazigi. Ondan yola cikarsak takimdaki asgari ucret 2 milyon euro olmali. Bizim takim bunu kaldiramaz zaten.

Ben Ozan icin olmazsa olmaz diyenlerden degilim, iyi oynadigi mac kadar yaptigi 4-5 penaltiyi da gormezden geliyoruz. Daha cok dengesiz ama eldekilerden daha iyi orasi ayri. Zaten problem de oradan kaynaklaniyor, partnerleri iyi olmayinca ve cok daha fazla kazandigi icin hepsi.

Yoksa su takimda cidden 2 tane birincis klas stoper olsaydi, bunlarin hic biri gundeme gelmezdi. Biraz Ozan da dusunmeli, Fatih hoca ona bu sansi vermeseydi simdi napiyordu?

Ben o verdigin ornekleri yanlis buluyorum, o zaman ki hatalar bugunku dogrular olmamasi gerek. Tarik zaten ozel bir durum, son 10 yilin en buyuk kazigi. Ondan yola cikarsak takimdaki asgari ucret 2 milyon euro olmali. Bizim takim bunu kaldiramaz zaten.

Ben Ozan icin olmazsa olmaz diyenlerden degilim, iyi oynadigi mac kadar yaptigi 4-5 penaltiyi da gormezden geliyoruz. Daha cok dengesiz ama eldilerden daha iyi orasi ayri. Zaten problem de oradan kaynaklaniyor, partnerleri iyi olmayinca ve cok daha fazla kazandigi icin hepsi.

Yoksa su takimda cidden 2 tane birincis klas stoper olsaydi, bunlarin hic biri gundeme gelmezdi. Biraz Ozan da dusunmeli, Fatih hoca ona bu sansi vermeseydi simdi napiyordu?
Ki yerden yere vurulduğu bir maç sonrasında hataları illa olacak ilk hatasinda onu cezalandırmak doğru değil diyipte arkasında duran da terim
7.5 veren varsa hemen gidebilir

Alan için yıllık 3.5 M € ve 3 M € İmza parasına anlaşmışız diyor Fanatik, İmza Parası her yıl taksit halinde ödenecekmis. 3.5 Yıllık sözleşme sanırım.

Ben Ozan icin olmazsa olmaz diyenlerden degilim, iyi oynadigi mac kadar yaptigi 4-5 penaltiyi da gormezden geliyoruz. Daha cok dengesiz ama eldilerden daha iyi orasi ayri. Zaten problem de oradan kaynaklaniyor, partnerleri iyi olmayinca ve cok daha fazla kazandigi icin hepsi.

Tarik sirf bu sene 1,6 milyon euro aldi , aldigi para 10 milyon tl nin uzerinde ve satis sansi sifir

Ozan a 1,5 milyon yeter diyorsun ama sozlesmesi yenilenirken "aman 7,5 milyon euro yani 50 milyon TL !!! Ye bile kacmasin" diyorsun

Sana bu iki ornek dengeli geliyorsa zaten konusacak bir sey yok

O zaman asgariyle oynamaya devam etsin , maddesiyle de ugrasma , madem tarik in 7 de 1 maasi layik goruyorsan yana yakila sozlesme yenilemeye calisma , birak ne aliyorsa onu alsin

Beşiktaş'ta 6 futbolcu Antalya kampına götürülmedi.

Ricardo Quaresma
Tolgay Arslan
Tolga Zengin
Gökhan Töre
Vagner Love
Cyle Larin

Bakalım bizde kimler alınmayacak ? Gerçi bizde herkes alınır son durumuna bakarlar hep

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimin en iyi stoperine Omer Bayram kadar maas teklif etmeyecekseler, biraksinlar 7.5 milyon euroya gitsin.

Mikserlik yapmayalım beyler konu basit

Bence de gitsin 7,5 milyon euro veren filan yok sanirim , bir ruzgar yapildi ama sonuc yok

Omer ne aliyor ?

Transferde en büyük beklentim şu bjknin çöpleri ve alkolik seleznov gelmesin

fener visca ve diagne'ye 15er verip alsın bir 5 yıl daha avrupaya gidemez hem bizi bu sene şampiyon yapar bu olay

Avrupa a takıma yeni çıkmış 17 maç oynamış adama şak diye 7 .5 kimse vermez izler gelişimine bakar zaten istedimi koparır alır
Bizim taraftar aklın sadece kendinde olduğunu sanıyor yönetimde olanlar cahil cühela kısmı hepsi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt