Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda yokken maç kazanamıyoruz diyen arkadaşların birbirini desteklemesi ama hiçbir şekilde somut cevap verememeleri ortak noktaları hep aynı laf ''belhanda yokken maç kazanamıyoruz''
şimdi şampiyonlar ligi maçlarına bakalım 1 galibiyet var maçı kim aldı garry ve ikinci etkili performans emre diğer maçlar belli belhandanın oynamadığı iki maçı yenilmişiz ama oynadığı maçlarıda yenilmişiz
lige gelecek olursak kolay geçen alanya maçı var emre akbaba maçın adamıydı ankaragücü ve göztepe maçı yenmemize rağmen o kadarda kolay geçmedi etkende belhanda değildi..
sonra trabzon maçı geliyor arkadaşın gördüğü kırmızı kart akıllara zarar 10 kişi bırakıyor sonraki 3 maç cezalı ve oynamadığı maçlarda 2 galibiyet 1 mağlubiyet almışız..
cezadan döndükten sonra sakatlanana kadar 5 maç yapmış o maçlarda 2 galibiyetimiz var biri son dakika donkun kafası şansa alınan 3 puan ve 3-0 biten kayseri maçı var maçın adamlarıda henry ve feghouli...
sonra sakatlanıyo tabi 4 maç 3 beraberlik 1 mağlubiyet maçlardan biri rize tamamen bizim salaklığımızla alakalı 2-0 dan 2-2 oluyo ve konya maçı o saçma penaltı olmasa 3 puan gelecek belhanda yokken galibiyet onla alakası yok yani..
geriye sivas maçı kaldı çok uzun bir yazı oldu bahsettiğiniz maç buysa siz haklısınız o zaman ikinci yarıda böyle 1 maç alsa 3 puan iyidir yani
HALA BELHANDA YOKKEN GALİBİYET ALAMIYORUZ DEMEYE DEVAM MI??
Yahu usendigimden yazmiyordum ama yazdiklarinin hepsinin altina imza atarim. Izlemesek gormesek De Bruyne diye yutturacaklar

Transfer...

Bir bucuk aydir liste hazir gorustugumuz hatta anlastigimiz oyuncular var deniyor demek ki agizlarindan cikan her sey yalan

Anlaştığımızdan kasıt anlaşmaya ramak kalan olabilir bence.

Ha Alan vb. oyuncuların geleceğine hala inanmıyorum,inanmak istemiyorum doğrusu.Sezon başı niye alınmadı sorusu hep üstlerinde olacak bu sefer.

Abi iyi de Selçuk'u niye gelir gelmez kadro dışı bırakmadı o zaman,onu da şutlasaydı.Selçuk'u affeden Burak'ı da affedebilirdi pekala.
selcuk o tayfadan soyutlamıstı kendini diye biliyorum, burak pek geri adım atmadı. hatta bir maç sonu elini sıkmadan direkt soyunma odasına girmişti. hangi maçtı hatırlamıyorum

selcuk o tayfadan soyutlamıstı kendini diye biliyorum, burak pek geri adım atmadı. hatta bir maç sonu elini sıkmadan direkt soyunma odasına girmişti. hangi maçtı hatırlamıyorum

Kendini Hoca'ya yamayıp sözleşme kapmak için yapıyor.Hoca bunun kontratı uzatmasın bak gör Arda vb. ile barışması tez zamanda olacak.

Bu arada Maicon icin pazarliga gerek yok. 2 - 3 - 4 ne veriyorlarsa gonderelim

bi yiğit karagöz esprisi yapalım o zaman

Serdar bizde Gürlerrrrrr

bu alan muhabbeti moralimi bozdu yav
gideyim biraz antu da moral depolayayım bari.

bi yiğit karagöz esprisi yapalım o zaman

Serdar bizde Gürlerrrrrr
8781.jpg

SA.
Hafta Sonu moduna girdik nihayet.

Kırmızıları patlatma zaman geldi diyorum - ne diyorsunuzzzzzz

56006242.webp

solanke bournemouth h.o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt