Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum yerine sanada benden bir Adana Dürümü

4b228f46ca57188e215b556086b7716e.webp

1546628882386.webp
yalnız ogün baya güçlenmiş.kollar kalınlaşmış iyice.kilosu da yerinde aslanımın.tam savaşçı kral.fatih hoca şans verir yakında

Ahmet'le uzaktan yakından alakası yok.Ahmet'de stoperi geçtim futbolcu fiziği yok.Balon olduğu patlayacağı çok belliydi.Keza daha önceden gelen Amrabat falan da öyle.Dar alanda oynayacak oyuncu olmadı hiçbir zaman.Senin beğenmediğin Trezeguet gelsin mesela Serdar,Ndiaye'de olduğu gibi olur.

Ilk olarak her zamanki gibi kafanda oluşturduğun kalıplara göre yorum yapıyorsun benim hakkımda.

Ben örnek verdiğin Trezeguet ye hiç bir zaman çöp demedim, Kasımpaşa kontrat imzalamadan oncr niye araya girip almayıp da kontrat imzaladıktan sonra 2-3 katına almaya çalışıyorsun diye serzenişte bulundum.

Ve Ahmet hakkında dediklerine kesinlikle katılmıyorum net bir şekilde aynı kazma aynı topa dam dun girrm tipte adamlar, Gençler de gayet iyiydi o seviyelere göre çünkü oyun planına uyan bir adamdı. Sen böyle brisini bizim gibi bir takıma alırsan tabi ki tutmaz. Hedefi misyonu bambaşka olan takımlar. Onlar için balon olmayan adamlar bizim için balon olabiliyor, orada iyi oynayan adam bizde yetersiz olabiliyor ve oluyor da. Tıpatıp aynısı Sadık için de geçerli, bu adamlar daha nasıl yer akacağını alan daraltacağını bilmeyen kazmalar.

Son olarakta Ndiaye kazmanın teki, 16 Milyon transferi cart curt bunlar hiç birşeyi değiştirmez gözümde.

sent via GSC

onyekuru copu gibi birini getireceklerse hic getirmesinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt