- 1 Mayıs 2018
- 58.172
- 48.943
- 3.873
sezon sonu marcus thuram yada george weah alip, ikinci forvet icin kullanmak lazim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu rakamların üçte birine oynamaları gerek ....Selçuk 3m
Tarık 1.6m
Eren 2.1m
Ndiaye 2.7m
giderse Donk 1.9
su parayi bak yaziklar olsun
alanyadan 1 oyuncu alacagiz diye 2 ay süründük adamlarin kapisinda. yok hasan baskan benim ezelden beri dostum, cart curt. sacma sapan laflar. alanyanin üzülmesini istemeyiz gibi komik laflar etmisti apo. dünyada bir transferi saglam sekilde en son yapacak adam abdürrahimdir. daha transferin son günü aldirdigi furkan özcal var..
sezon sonu marcus thuram yada george weah alip, ikinci forvet icin kullanmak lazim.
fatih terimi 1 transfer dönemi daha kandirirlarsa giderler, net yani. aylar önce verdik diyor listeleri.Katılıyorum ama ne bileyim öyle hissediyorum pat diye açıklayacaklar gibi sanki.
aslında maicon giderse iki kaliteli yabancı stoper alınırsa ozanla birlikte götürürüz donk yerine ortasaha transferi yapılsa daha faydalı olur o bölgede yol geçen hanı sadece stoperle savunmayı çözemeyiz...Donk kalan süreçte gelecek bir veya iki stoper takviyesi ve olası Maicon ayrılığında stoper rotasyonunda kullanılır sezon sonuna kadar.
Bulamadım ya böyle bir muhabbet dönüyordu. Tabi küçük paralar olmadığından böyle birşeyi yapmaları makul gibi .Ne zaman yaptı?
Uefa'da yeni transferlerden 3 tane kayıt edebiliyoruz. Hoca bunu da göz önünde bulundurur. 2 forvet şart ve 2 kaliteli stoper alamayiz. O oyuncular da Uefa'da oynamak ister illa kiaslında maicon giderse iki kaliteli yabancı stoper alınırsa ozanla birlikte götürürüz donk yerine ortasaha transferi yapılsa daha faydalı olur o bölgede yol geçen hanı sadece stoperle savunmayı çözemeyiz...
eren zu malatyaspor ??

böyle 1 duyum aldım renktaş10 kg kayısıya fitiz.
kayısıyı ben yollarım çabuk yola çıksın durduğu dk sakatlanabilir.10 kg kayısıya fitiz.
böyle 1 duyum aldım renktaş
istesinler yapacak bişey yok amaç lig şampiyonluğu olmalı uefaya göre hareket edemeyiz bu kadar kötü başladığımız bir sezonda uefayı hedef olarak göremeyiz yaniUefa'da yeni transferlerden 3 tane kayıt edebiliyoruz. Hoca bunu da göz önünde bulundurur. 2 forvet şart ve 2 kaliteli stoper alamayiz. O oyuncular da Uefa'da oynamak ister illa ki