Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bu aptallar menejerlere komisyon vermicez diye ne oyuncu satabiliyolar ne oyuncu alabiliyolar yazın menejerlere yetki verseler istedikleri bütün adamları satarlardı yüksek fiyata

Herhangi bir menejer Gomisi 10 milyona satardı. 8 biz alsak 2 milyonda menejere verirdi gerekirse. Sonuç olarak aldığımız 6 milyondan fazlasını kazanırdık

Valla rvp icin buralar yangin yeriydi , bitik dedim. Gorduk.

Donka 2. Kizmanovski olur dedim gorduk.

Amrabat sakin ha kucuk takimin buyuk topcusu dedim gorduk.

Dany dediler rezilin onde gideni dedim gorduk.

Yigit gokoglan icin berbat topcudur kucuk takim topcusu dedim gorduk.

Buralar Tarik camdal diye inlerken paralari cope attik Allah belanizi versin dedim gorduk.

Simdi de Trezeguet berbat topcu, kucuk takim topcusu diyorum. Bu da not dusulsun Koray Akgerman Trezeguete kucuk takim topcusu dedi diye!
Genel cogunluga katiliyorum ama Donk ,Kuzmandan,Trez de Sinan dan ustun ha super degil evet ama cop te degiller digerleri icin ayni seyleri ben de dedim

Bu taraftara böyle yönetim böyle vatandaşa bu hükümet müstehak la bi durun hele daha ikinci günden yok nizipli yok kumarcı,sen kimsin nesin acaba,kaç gündür ağlayıp sızlanma mesajı okumaktan bıktık şurada

Sayın Sinan Bilgin üzerinizden röpdoşambrınızı çıkarıp Galatasaray formasını giyip yorum yapmanızı bekliyoruz.

ya fenerbahçe josef aptalını sattı 12 milyona adamın sözleşmesi bitiyodu sene sonu. harbiden salak bunlar ya

Rodrigues şuan 8-9-10 civarı bişeye gidecek düşünebiliyor musun :D Bunun %20side eski klübüne gidecek bize 7-8 civarı bişey kalacak :D Ver bi menejere satsın 13'e bir önceki transferleri örnek göstererek. Mal bunlar. Hatta yanında Maiconu paket yap 5 milyona Maiconun değerini fazla göster PAOK bişey alamasın. Ama bunlarda nerde onu düşünecek akıl

yav yiğit gökoğlan'a tarık çamdal'a kötü futbolcu demek için futbol dahisi olmaya gerek mi var alay ediyor adam bizimle
diğer bahsettiği topçular zaten o kadar kötü değil

Yine plansız,programsız ve profesyonellikten uzak leş bir transfer dönemi oluyor ve olmaya da devam edecek.

Transfer olmazsa şimdi Haziran'da yine olmaz beyler. Abartmayalım.

:/
DwIq1vWX4AIzHkF.jpg
Şöyle bir haberi birkez şikeciler için gördünüz mü?

Rodrigues şuan 8-9-10 civarı bişeye gidecek düşünebiliyor musun :D Bunun %20side eski klübüne gidecek bize 7-8 civarı bişey kalacak :D Ver bi menejere satsın 13'e bir önceki transferleri örnek göstererek. Mal bunlar. Hatta yanında Maiconu paket yap 5 milyona Maiconun değerini fazla göster PAOK bişey alamasın. Ama bunlarda nerde onu düşünecek akıl
anca ellerine bi forma alıp mahalle muhtarı belediye başkanı ziyaret etsinler apoyla

Burda Yönetimi ve başkanı savunmaya çalışan arkadaşlar vereceğim linkteki ocak 2019 dan itibaren biten transferleri incelesinler Son transferler
Yahu kimsenin savundugu yok gayette basarisizlar ama daha ilk gunden bunkadar negatif olmakla elimize ne geciyor ben.onu anlamiyorum,tamam yazin rezillik yasattilar aten bu da son sanslari basarili olamazlarsa yallah,kaldi ki derin GS mizde acik kolluyor. Sonra ikinci Dursun donemi devam daha buyuk rezilliklerle hemde

Benim Mustafa Cengiz önderliğinde olan kulübümüzün 'adam akıllı' transfer yapacağına inancım yok. :cautious:

ikinci yarinin ilk maçina söyle bir 11’le çikariz diye düsünüyorum.

Muslera

Mariano
Maicon
Ozan
Ömer

Fernando
Donk
Belhanda

Feghouli
Sinan G.
Onyekuru

Bunlar transfer felan yapamazlar ffp felan hikaye transfer yapacak baglantıları ve becerileri yok ünal aysaldan sonra gelen her baskan önceki başkanı aratıyo

Unal baskanin eskisehirle olan derin iliskileri sonucundan bir ornek verelim

Bonservis 4,75 milyon euro
Toplam odenen ucret 5 senede 7,25 civari

Toplam maliyet stopaj vb ek giderler haric 12 milyon euro , yaklasik bugunun karsiligi 80 milyon lira

Tesekkurler

Llorentenin hattrick yaptigi mac

Saka maka bir yana da .. Dursun en azindan bu kadar yalan söylemiyordu. Adam Kiviriyordu oyaliyordu bahane uyduruyordu ama sallamasiyonlara olay olmuyordu. Bu kumarci ve Antepli kankisi bildigin aylardir Kamera karsisina cikip resmen emin emin yalanlar söyleyip o yalanlari da yerine getiriyorlar.. bu taraftarla dalga gecmek, baska birsey degil arkadas
Arkadas ne cabuk unutuyorsunuz dursun mu yalan soylemiyordu yuhh bunlari elestirecegiz diye dursunu ovmenin anlami ne gelmis gecmis en.lanet en rezil heriftir rivayi da peskes cekmis cebini doldurmustur

Unal baskanin eskisehirle olan derin iliskileri sonucundan bir ornek verelim

Bonservis 4,75 milyon euro
Toplam odenen ucret 5 senede 7,25 civari

Toplam maliyet stopaj vb ek giderler haric 12 milyon euro , yaklasik bugunun karsiligi 80 milyon lira

Tesekkurler
yıllık 1,45 mi alıyor tarık? boşuna sövmüşüz o zaman o şartlarda iyi sözleşmeymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt