Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 74.149
- 23.678
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadas ne cabuk unutuyorsunuz dursun mu yalan soylemiyordu yuhh bunlari elestirecegiz diye dursunu ovmenin anlami ne gelmis gecmis en.lanet en rezil heriftir rivayi da peskes cekmis cebini doldurmustur
Doğru diyosun güzel gaza geliyoruz böyle devam.yaw biz kendimize bakalım
Kuzey afrikadan cikan bir salah var diye milyon tane çöpune yatirim yapmak ahmakliktir.
Kuzey afrikadan 1-2 topcu arada ciksa bilr onu kasimpasa falan degil liverpool, city, juve bulur sana yedirmezler salah profilini!
Yönetim ve hoca; çıkıp paramız yok, fırsat transferi olursa yaparız yoksa mali durumumuzu düzeltmek için transfersiz yola devam edeceğiz dese, keşke bir dese.
Albayrak da Hoca da transfer yapıcaz,anlaştığımız oyuncular var deyince insan ister istemez bekliyor...
Satamazsın ? Ee buda ayrı bi beceriksizlik zaten. Sadece almakla olmaz satmayıda becereceksin. Onuda hoca mı yapsın veya taraftar ? Zahmet olmazsa Cengiz yapsın o kadarını
yıllık 1,45 mi alıyor tarık? boşuna sövmüşüz o zaman o şartlarda iyi sözleşmeymiş
Satamazsin demedim , satamazsan dedim ... cunku bu transferlerde bonservis rakami disinda satisi yapilacak oyuncuya talip olan kulubun oyuncuyla maas pazarligindan sozlesme suresine dek , oyuncunun kisisel tercihlerine dek tonla detay var
Yapacaksin edeceksin demekle olmuyor , fm degil bu yahu
Chedjou transfer edildiğinde Fransa’da yılın savunma oyuncusu diyip İbrahimoviç’e çalım attığı capsi paylaşım orgazm oluyordu herkes burada.O zaman niye sallamadınız.