Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1546680882211.webp

Tiplere bak ya Alan gelmiyor diye ağlıyorlar. Gelmiyorsa gelmesin lan bakın yazıyorum buraya Alan leş gibi oynayacak bir sürü yıllık para bayılıcaz. Başka adamları getirsinler.

Arkadas ne cabuk unutuyorsunuz dursun mu yalan soylemiyordu yuhh bunlari elestirecegiz diye dursunu ovmenin anlami ne gelmis gecmis en.lanet en rezil heriftir rivayi da peskes cekmis cebini doldurmustur

kardesim dursun diyormuydu ben yarin böyle yapacagim, haftaya bu olacak, bu satilmayacak, bu gelecek.. net bilgiden bahsediyorum.. apo ve cengiz tarih fln verip tutturamadi ya .. dursunu övmüyorum zaten övülecek tip degil.. ama bunlar da ondan asagi kalmiyor diyorum

Şaka maka kadro zaten kötüydü birde Serdar,Rodrigues ve her ne olursa olsun tek forvet olan Eren olmayacak ve hala alınan oyuncu adedi 0, Anlaştığımız oyuncular falan var diyorlardı kamp başlayacak 1 tane düzgün ve net isim geçmedi.

Kuzey afrikadan cikan bir salah var diye milyon tane çöpune yatirim yapmak ahmakliktir.

Kuzey afrikadan 1-2 topcu arada ciksa bilr onu kasimpasa falan degil liverpool, city, juve bulur sana yedirmezler salah profilini!

ee yani 1 salah var başkada olmaz öylemi bu kafa ile bir adım ilerlenmez kardeşim
futbolcuyu ırkına rengine göre ayırarak bi şey elde edemezsin zidane da kuzey afrika asıllı benzama da kuzey afrika asıllı...

Yönetim ve hoca; çıkıp paramız yok, fırsat transferi olursa yaparız yoksa mali durumumuzu düzeltmek için transfersiz yola devam edeceğiz dese, keşke bir dese.
Albayrak da Hoca da transfer yapıcaz,anlaştığımız oyuncular var deyince insan ister istemez bekliyor...

Yönetim ve hoca; çıkıp paramız yok, fırsat transferi olursa yaparız yoksa mali durumumuzu düzeltmek için transfersiz yola devam edeceğiz dese, keşke bir dese.
Albayrak da Hoca da transfer yapıcaz,anlaştığımız oyuncular var deyince insan ister istemez bekliyor...

10. olup Avrupa'ya gidemezsek şu kadro ile devam edip mali durum 3 kat kötüye gider.

Bu beceriksizler transfer falan yapamaz gelen isimlerde menajer önerisi falan olur.

Satamazsın ? Ee buda ayrı bi beceriksizlik zaten. Sadece almakla olmaz satmayıda becereceksin. Onuda hoca mı yapsın veya taraftar ? Zahmet olmazsa Cengiz yapsın o kadarını

Satamazsin demedim , satamazsan dedim ... cunku bu transferlerde bonservis rakami disinda satisi yapilacak oyuncuya talip olan kulubun oyuncuyla maas pazarligindan sozlesme suresine dek , oyuncunun kisisel tercihlerine dek tonla detay var

Yapacaksin edeceksin demekle olmuyor , fm degil bu yahu

Satamazsin demedim , satamazsan dedim ... cunku bu transferlerde bonservis rakami disinda satisi yapilacak oyuncuya talip olan kulubun oyuncuyla maas pazarligindan sozlesme suresine dek , oyuncunun kisisel tercihlerine dek tonla detay var

Yapacaksin edeceksin demekle olmuyor , fm degil bu yahu

Nereye kadar gidecek bu gemi ? Yazın 'kusura bakmayın forvet alamadık' 6 ay sonra 'Kusura bakmayın satış yapamadık dolayısıyla yine transfer yok' ee sen ne yapıyorsun o zaman orda ?

Bir kerede eleştir. Bu kadar saçma savunuyorsun ki kendini komik duruma düşürüyosun. Şu rezilliklerin savunulacak bir tarafı yok

Chedjou transfer edildiğinde Fransa’da yılın savunma oyuncusu diyip İbrahimoviç’e çalım attığı capsi paylaşım orgazm oluyordu herkes burada.O zaman niye sallamadınız.

Sen sakat misin?
Ne dedigimi nerden biliyorsun da kendi kendine tahmin yurutup laf falan atmissin. Mallik yapmayin surda hocaciginiza laf geliyor diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt