- 27 Ocak 2010
- 140.038
- 106.522
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başka sezondan aktarım olmuyor mu bu geçmiş satışa giriyor sonuçta anca maaş olarak dağıtırız zannımca
Bonserviste kullanmak için yeni satış yapmak gerekiyor.
Bonus da oyle degil iste. Adi ustunde cunku Bonus. Herhangi bir sekilde Kulube giris yapmadi ki. Belhandanin da -2 Mio bonusu var mesela. O da cikarilacak ( cikmadiysa bu sezon)Başka sezondan aktarım olmuyor mu bu geçmiş satışa giriyor sonuçta anca maaş olarak dağıtırız zannımca
Bonserviste kullanmak için yeni satış yapmak gerekiyor.
jan oblak maaşına zam istediği zaman onu bile direk kabul etmemişlerdi. ki zam istediği maaş da yıllık 2milyon euro falan. bizim kova 4,5 milyon alıyorGeçen sene mi görmüştüm tam hatırlamıyorum, Atletico Madrid kulübünden daha fazla maaş veriyormusuz futbolculara. Onların oynadığı futbola bak, bizim oynadığımız futbola bak. Amatör takım gibi gol yedik kaç mac.
jan oblak maaşına zam istediği zaman onu bile direk kabul etmemişlerdi. ki zam istediği maaş da yıllık 2milyon euro falan. bizim kova 4,5 milyon alıyor
Kondisyoner hakkında bilgi alalım
Galatasaray Düşmanlarının .........
Mersilig sonuncusu Chievodan gelmis herhold
2016 da italya milli takimin kondisyonerimis. Almanlara karsi penaltilarda elenmislerdilig sonuncusu Chievodan gelmis herhold
aynen ben maç başı hesaplamıştım puan başıymış primleri 4 civarı almış geçen seneO kadar almiyor sanirim ama yuksek ucreti evet