Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robinho imza toreninde de arkada benzeri vardi

D301278B-430E-4CFD-9CE3-9DF3CEE8471B.webp

Yönetim tehlikenin farkında olmalı.Transfer yapılmaması ya da geç yapılması halinde takım ikinci yarıya kötü bir başlangıç yapabilir.İki üç maç üstüste puan kayıplarıyla başlayıp şampiyonluktan koparsak,yarışta olduğumuz zaman bile motive edemediğimiz oyuncu grubuyla ligi çok vasat bir yerde tamamlama riski var.

Başka sezondan aktarım olmuyor mu bu geçmiş satışa giriyor sonuçta anca maaş olarak dağıtırız zannımca
Bonserviste kullanmak için yeni satış yapmak gerekiyor.
Bonus da oyle degil iste. Adi ustunde cunku Bonus. Herhangi bir sekilde Kulube giris yapmadi ki. Belhandanin da -2 Mio bonusu var mesela. O da cikarilacak ( cikmadiysa bu sezon)
O nu kullanma hakkin oluyor

Geçen sene mi görmüştüm tam hatırlamıyorum, Atletico Madrid kulübünden daha fazla maaş veriyormusuz futbolculara. Onların oynadığı futbola bak, bizim oynadığımız futbola bak. Amatör takım gibi gol yedik kaç mac.
jan oblak maaşına zam istediği zaman onu bile direk kabul etmemişlerdi. ki zam istediği maaş da yıllık 2milyon euro falan. bizim kova 4,5 milyon alıyor

Bu yönetimin vizyonunu Galatasaray için yeterli olduğunu düşünmüyorum. Ömürleri uzun değil.

Kondisyoner hakkında bilgi alalım

Galatasaray Düşmanlarının .........

lig sonuncusu Chievodan gelmis herhold

Hayret hicbir ftor dusmani simdi mi aklina geldi kondisyoner getirmek Italya’nin ikinci liginden kondisyoner mi alinir dememis

Bu arada profil Hayri baskanin attigiysa milli takimda calismis cok da kotu olamaz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt