Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodriguez transferine ben bitti gözüyle bakıyorum.
Şu an Arapları biraz daha yolmaya çalışıyor sadece.
Bu yaşta bu zamana kadar çok düşük ücretli kontratlar yapan bi adam bu transfere asla hayır demez.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buyuk baskan mi cengiz kendisi bile ustune alinmamistir bunu :asd:

Serdar aziz'in yollanması çok ok büyük hata.

1-Seneye gelmesi muhtemel yabancı sınırı için elimizdek en büyük kozlardan birini kaybettik önümüzdeki sene bu kural gelirse harıl harıl yerli oyuncu arayacağız...

2-Uefa listesine 3 tane yeni adam koyabiliyoruz.2 tanesi büyük ihtimalle forvetler olacak..2 stoper alsak bile bunlardan sadee birini yazabileceğiz.Yani yeni toper ve ozan ikilisinden birine birşey olsa ya gamsız donk ya da ahmet çalık oynayacak uefa kupası maçlarında.( maicon gitti diye düşünüyorum)

3-Lig için normalde sadece 1 sağlam stoper alıp yeni soper-ozan-serdar üçlüsüyle ligi çok rahat götürmek varken şimdi oraya 2 tane sağlam adam almak durumundayız.Üstelik piyasada sağlam yerli oyuncu da yok muhtemelen 2 tane yabancı alacağız ve kontenjandan yiyecek ve olası orta saha transferi için yabancı sınırımız dolu olacak..

Nereden tutarsan elinde kalıyor hayır bu kulüpte ne yerli oyuncular var yan gelip yatıyor hiç kimsenin sesi çıkmıyor ama bunlardan kat kat faydalı bu adama 6 ay bile sabredilemiyor...Olacak iş değil..

Benfica sike yapmis herhal, sorusturma baslatilmis.

Kart zamparalari andiriyor
Piri de emektar animatore benziyordu
Kondisyoner tipli kondisyoner bize haram

Harzo'nunki neye benziyordu ahbap?

156937-58a83ef99324f.jpg

Yerli oyuncularin 1 sene alacagi oldugu dogru ise Rodriguesden gelecek para komple maaslara gider

Sizi bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama ben bu Alan transferinden acayip soğudum. Paşamız gitmiş birde Çin'deki takımıyla kampa katılmış TD ile görüşecekmiş filan çok belli ki Galatasaray 'ı plaseye alıp asıl plan olarak Çin'den yağlı bir sözleşme kapmak istiyor

Biz bu filmi daha önce Gomis transferinde de görmüştük Marsilya istediği paraları verseydi kesinlikle Galatasaray 'a gelmeyecekti ki 1 sene sonunda o istediği yağlı sözleşmeyi bulunca Galatasaray 'ı da bıraktı

Sanki Lewandoski anasını satayım aylardır Alan 'da Alan gelmedi bir türlü ben zerre istemiyorum bu adamın gelmesini bu saatten sonra. Zaten bana kalırsa gelmeyecek ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt