Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bu kadar iş bilmez yönetim görmedim kirala Niasseyi 6 aylık al stopere mirandayı ver cüzi bi mebla ba yıda 6 aylık al tamamdır işte

Muslera
Mariano Ozan Miranda Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Niasse

Bitti giti işte

Kamp kadrosunda gitmesin gereken çok adam var..Malesef belki hepsini gönderemezsin fakat bu durum serdar ve erenle kalmamalıydı..
Demekki eren yetersiz olduğu için değil faklı nedenlerden dolayı kadro dışı kaldı..Yani erenin bu problemleri olmasa devam edilecekti..İşte bu çok büyük sıkıntıdır..Yetersiz adamların teşhis edip gönderemedikten sonra bizden hiçbir halt olmaz.Yeni gelecek adamlardanda hayır gelmez..

Bu arada altyapıdaki çoğu oyuncunun kampa gelmeside anlamsız..Yaş 21 olmuş hala oyumcunun yeterli olup olmadığına karar veremiyorlar..Ver adamları kiraya gelişimine bak..

Ali yavuz gibi yaşına göre fizik olarak iyi seviyede olan bir adamı almamakda enteresan olmuş..

Şu ana kadar en az bir iki ismin açıklanması gerekiyordu..Bı kadar seneden sonra hala bı işi becerememek ayrı bir meziyet..Yahu bu profesyoneller,yöneticiler koca sezon ne yapar..
Kendilerini göstermekten,havalarını atmaktan başka bir halt yemezler..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ribery, Nusr-Et'te 1200 Euro'luk altın soslu bonfile yemesine tepki gösterenlere Instagram hesabından ağır şekilde yanıt verdi.

"İşe kıskanç, kudurmuş ve yırtık bir prezervatiften doğmuş olanlarla başlayalım. Annelerinizi, büyükannelerinizi ve hatta tüm soyağacınızı s....im." Süper Lig on Twitter

Ribery: "Bana karşı her zaman negatif eleştirilerde bulunan sözde gazetecilere ise şunu söylemek isterim: Bağış yaptığım zaman (Çünkü bana çok kazanırsam bağışlamam gerektiği öğretildi.) neden hiçbir büyük medya organı bunu yayınlamıyor?"

Ribery ve Melo bir arada takimimizda oynasalardi sahada ne rakip ne de hakem kalirdi.

Ribery abartmis ve hic sevmem ama onu elestiren gazeteci (Audrey Pulvar) de sacmalamis. Kendisi 5k-10k€ gözlüklerle dolasiyor ama Riberynin para harcamasini elestiriyor. Ribery zaten para bagislayan biri. Ayrica et icin (sadece) 300€ ödemis. Isterse 1000€ öder.

Ribery, Nusr-Et'te 1200 Euro'luk altın soslu bonfile yemesine tepki gösterenlere Instagram hesabından ağır şekilde yanıt verdi.

"İşe kıskanç, kudurmuş ve yırtık bir prezervatiften doğmuş olanlarla başlayalım. Annelerinizi, büyükannelerinizi ve hatta tüm soyağacınızı s....im." Süper Lig on Twitter
Haha son cumle super :D

Sakin olmalıyım
Sakin olmalıyım
Sakin olmalıyım
NERDE ULAN FORVET
Sakin olmalıyım
Sakin olmalıyım
Sakin olmalıyım

Ribery sezon sonuna kadar bize gelsin, sampiyon oldukdan sonra iki kelimede demirörene sallasin gitsin

Ulan bu kadar iş bilmez yönetim görmedim kirala Niasseyi 6 aylık al stopere mirandayı ver cüzi bi mebla ba yıda 6 aylık al tamamdır işte

Muslera
Mariano Ozan Miranda Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Niasse

Bitti giti işte
Nisse sirti donuk oynayamiyor. Kufur ettigimiz yetmedi az da ona edelim :s

Ezbere adam yazmayin suraya. Sanki kontra atak takimiyiz da Niasseyi tek forvet oynatacagiz. Ileride topu kim tutacak, onu da soyleseydin

Nisse sirti donuk oynayamiyor. Kufur ettigimiz yetmedi az da ona edelim :s

Ezbere adam yazmayin suraya. Sanki kontra atak takimiyiz da Niasseyi tek forvet oynatacagiz. Ileride topu kim tutacak, onu da soyleseydin

Kardeşim güzel arkadaşım Eren çok mu tutuyor takımda forvet YÖK alınabilecek isimler ortada alan çokmu sırtı dönük oynuyaxak santrafor sanki bize bitane forvette eli ayağı düzgün adam lazım ilk baş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt