Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar kime gider bilmem ama yine söylüyorum göndermekle hata yaptı hoca yerli oyuncu bulmak çok zor
Yoo floryada kontenjan dolduracak abdurrahim var recep var kiradan gelecek doğan var birhan var. sen 9 tane süper yabancı bulundur ilk 11'de.

sinan-emre akbaba-ozan-ömer-muğdat-yunus-atalay fazla bile. Hatta bir yerli stoper de alırsak çalıkı da kovabiliriz. yani sıkıntımız yok yerlide zaten 2 tane de yerli kalecimiz var üstüne celil var daha ne istiyorsunuz????

Aysalın 40 kişilik kadrolarını unutun bize 21 kişi yeter de artar. 9'u yabancı eee? Hiç transfer yapmasan zaten takımda saydım tamı tamına 14 yerlin var koy üstüne 9 yabancu bak 23 yani hala 2 kişi göndermen lazım :)

31 Ocak

Albayrak:

Sinan'ımız var, Muğdat'ımız var, Onyeçurumuz var. Hepsi evlatlarımız. Transfer pazçarı tam cadı kazanı olmuş. Gideysun önceden konuşaysun, hadci deciğinde fiyatlar 2 katına çıkmış. Biz bunları yapamayız.

Fatiii Terim hozamız inşanna halledecek. Ay lav yu hozam.

M. Cengiz:

İnan edin uykusuz geceler geçirdik. Nasıl yaparız, kimi alabiliriz diye. Ama kime gitsek ateş pahası. Devre arası kimse iyi oyuncusunu satmak istemiyor. Konuştuk, anlaşmak için çabaladık yine de, baktık çürük meyve alacağımıza meyve almayalım daha iyi dedik. Hocamız camiamız için çok önemli bir değerdir. Faynenşıl Feyır Pıley setilmınt agresyonlarını ihlal edip başka camiaların yaptığı gibi risk alamazdık.

Geçme namert köprüsünden ko aparsın su seni, yatma tilki gölgesinde ko yesin aslan seni..... Eee, yani, biz tilki gölgesinde yatan 1 aslan olmayı tercih edemezdik. Aslan şartlar ne olursa olsun savaşır. Herkesi takımımıza inan etmeye davet ediyorum.
:asd: :asd: Tarz o kadar oturmuş ki Apo ve Başkan konuşuyormuş gibi hissettirdi cidden. :asd:

resmen kendi kafamiza sikiyoruz. serdar i kadro disi birakmak ve fenere gondermek nedir ya. yonetim iyice sabirlari tasirmaya basladi. transferlerden ses yok. 9 ay forvet arayan yonwtimin simdiye 2 tane forveti tak diye masaya koymasi lazimdi. unutma Mustafa Cengiz! bu taraftar sayesinde baskan oldun. yibe Bu taraftar sayesinde inersin koltuktan haberin ola !!!

Azis yildirim her basarisizlikta feto fetö derdi

Mustafa Cengiz de avrupadan men almadik diyor her elestiride. yettin gali be. sabrimiz kalmadi artik. kandirmayin Galatasaray lilari

DwKqUswW0AIsEGX.jpg
:D :D arşıvi guncelliyeyim hemen eyw

Taraftar, şu yönetme kaabiliyetinden yoksun yönetime sabrediyorsa sebebi sadece sensin.

IMG_20190105_212014.webp

Serdar ve Garry gitti, 2 forvet alindiktan sonra takimdaki yabanci sayisi 13 olacak, 1 yabanci hakkimiz daha olacak ve bir yabanci stoper transferi ile 14 olur. Serdar'in yeri dolmus olacak ama Garry'nin yerine oyuncu almayacaklar gibi. Maicon giderse yine bir yabanci stoper alinacaktir. Bu yuzden Serdar'i devre arasinda yollamak hata. Onyekuru ve Feghouli cezali veya sakat olursa ilk tercih Sinan olacak.

Bundan önce ki yabancı sınırlı sezonlarda da fener hep iyi yerlilere sahipti biz sıkıntı cekerdik yine aynısı olur kural gelirse bizim kaderimizde var bu sonra oturup nerde hata yaptık diye düşünüp dururuz

Fener serdarı alcaksa s..s..5 milyonu verir Aykut bilmem ne şefi bile bile kaşıyor taraftarı

Alan Carvalho gelecek sadece tarihi belli değil. Adamın sözleşmesi devam ediyor. Kurallara uymak zorunda. Son güne kadar. .. Onur'un trabzon la meselesinin sonlanması bekleniyor. Ömer Toprak için uğraşılıyor. 2 stoper in biri yabancı olucak.
Ömer toprak demissiniz hasan bey ama bildiğimiz kadarıyla ömer le hocanın arası baya açık milli takıma da almamıştı kendisini.

Yabancı sınırı geliyor %99 duyumlar 8+3 müş ki bunu 2-3 ay önce duymuştum. Şimdi koçun başkanla görüşmesi ve ardından fbnin sakıp, serdar ve tolgay gibi hamleleriyle eminim artık. Rakiplerin tüm iyi yerlileri toplıyor sen elindeki en iyi yerlileri yok pahasına gönderiyorsun, bunlar akıl işi değil. Serdarı fbye kaptırırlarsa ve yabancı sınırı geldiğinde ahmet banko stoperimiz olacaksa afedersiniz ama ben hepsine küfrederim. Elimizde birtane iyi yerli yok) ozanında yazın gideceğini düşünüyorum). Yabancı sınırı geldiği an biteriz.
Serdar geçen sene 30 maç yapmış, sakat burunla şampiyonlukta kilit rol oynamış bir adam. Fatih hoca çok yanlış işler yapıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Serdar bu ligin en iyi yerli stoperi ve kaçırdığı maç sayısı baya abartılıyor. Geçen sene toplasan 3 5 maç oynamamıştır. Stoper olarak da ortalamanın üstünde bir oyuncu. Kolay kolay yerine daha iyisini bulamayacağız. Eğer Fenerbahçe'ye giderse bence büyük fiyasko olacak ama insanlar Fatih hoca istemediği için şu an pek tepki göstermiyor.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 gün önce yabancı sınırı gelecek dediğimde yok yav olmaz öyle şey diyordunuz. Yabancı sınırı bağıra bağıra geliyor.
Çok merak ediyorum Selçuk, Tarık, Ömer, Eren gibi çöpleri de gönderdikten sonra takımda hiç yerli oyuncu kalmayınca nasıl bir strateji izleyeceğiz...
Resmen tezeği avuçluyoruz.
Nasıl yerli kalmıyor yahu???? Takım 21 kişilik olacak neyini anlamadınız ffp sınırlarını??? Bak yerlilere hiç transfer yapılmasa bile sene sonunda;

1) İsmail Çipe
2) Batuhan Ahmet Şen
3) Muhammed Ozan Kabak
4) Doğan Can Davas
5) Abdussamed Karnucu
6) Ahmet Çalık
7) Ömer Bayram
8) Sinan Gümüş
9) Birhan Vatansever
10) Celil Yüksel
11) Emre Akbaba
12) Gökay Güney
13) Muğdat Çelik
14) Atalay Babacan
15) Yunus Akgün

Bak hiç transfer yapmadan 15 tane yerli kalıyor 1 haziran 2019'da... Üstüne yabancı sınır 9'a bile düşse koy üstüne 24 kişi 2 tane de yerli transfer yapsan yazın oldu mu sana 26... En az 3 en çok 5 tane yerli daha kovmamız lazım :)

Sen kalkmış yerli lazım diyorsun :) hürmetler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt