Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulağıma gelen 3 isim doğruysa buralar yıkılır valla

Galatasaray Düşmanlarının .........

Galatasaray ın en büyük şansı Taraftarı ve Fatih Terim , Başakşehir ın en büyük şansı başta siyaset daha sonra M.Cengiz ve Abdürrahim Albayrak yönetimi

Yiyorsa getirsinler siniri da altyapimizi musait bi yerlerine monteleyelim

Ayrica FTor hocam yabanci siniri varken tokatliyordu sikinti yok

Abdürrahim Albayrak gibi cöp yöneticilere kaldiysak vay halimize. Cenk Ergün kazik fiyatlara oyuncu alsa da en azindan alabiliyordu.

Bu hiyar agalari kimseyi alamaz. Bedelsiz Alan'i bile getirememis yönetici bu.

Menajerlerin önerdigi 30 ve üstü oyunculardan 1-2 tanesi gelirse gelir (Dzemaili-Pandev) gibi.

Ben yönetimin artık iyice fatih terime karşı oldugunu dusunmeye basladim sebebi ise fatih terim varken ondan başka kimse görülmüyor ve bu yoneticileri rahatsız ediyor zaar,fatih terim başarılı olmaya devam ederse ismi daha da büyüyecek ve kendilerini daha fazla yetersiz hissedecekler.Tipik basit insan refleksi ve bunun içinde finansal fair playı kullanıyorlar oysaki bizden daha çok zararı olan milan çatır çatır 30lara 40 lara oyuncu alırken.Yanlış yapıyorlar eğer bu ay içinde tatmin edici transferler olmaz ve bu takım şampiyon olamazsa bu herifler çektirip giderler ama hoca kalır.Ondan sonra da taraftar ıçin fatih terimin artık başarıdan azade bir figur olduğunu kavrar içimizdeki hainler.

Elimizdeki önemli oyuncuları neden değersizleştirip ederinden az fiyata yolluyoruz hiç anlamıyorum. Gomis fb veya bjk de olsa 15 e giderdi Arabistan'a. Hain main diyerek elimizdeki adamların değerini düşürüp kendini haklı çıkartıp taraftara güzel gözükmeye calışıyor yönetim başka bir açıklama bulamıyorum. Gomis'e yapılan şimdi Serdar'a yapılıyor ve en iyi stoperimizi hiç uğruna kaybediyoruz , en iyi forvetimizi kaybettimiğimiz gibi.

Bide bizim bu alt yapıyı elden geçirsinler ne lan bu nerde fenerli it var bize geliyor heralde oynamaya. Sadıkta küçükken fenerliymiş Galatasarayın yeri bende ayrı diyordu bide
karekter sahibi olsunlar yeterli,takım tutana göre mi alacaklar yetenekli futbolcuyu.ne saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt