Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5eb930f8e6f99c004076101c1ea74de8.jpeg

Nerden baksan sadik ciftpinar'dan daha değersiz gidiyor serdar.
Sadık için 1.5 mu ne verdiler üstüne de 2 kiralik topçu. Bizimkiler milli takımın stoperini 2ye veriyor, tebrikler

Bu negatif ortamı Balotelli, Alan, Mangala transferi değiştirir.

Ben anlamıyorum bu Ozan daha 20 maç bile oynamadı hemen yurtdışına gitmeye çalışıyor. Ulan bok mu var yurtdışında bi 3-4 sene oyna bakalım hem tecrübe kazan hem de G.saray’a yararın olsun. Yine gidersin önünde 16-17 yılın var. Kafasını karıştıranların abv.

1.5 yil daha sözlesmesi olan Serdar Aziz'i bedavaya gönderecek kadar malsan Garry'den aldigin paranin bir önemi yok zira onu da carcur edersin. Bu kadar dandik bir planlama ve uygulama olamaz. Bonservis bedeli vermiyorlarsa dursun kenarda.

1.5 yil daha sözlesmesi olan Serdar Aziz'i bedavaya gönderecek kadar malsan Garry'den aldigin paranin bir önemi yok zira onu da carcur edersin. Bu kadar dandik bir planlama ve uygulama olamaz. Bonservis bedeli vermeyen varsa dursun kenarda.
Garryden gelecek oyuncu maaşlarına gidecekmiş zaten

Kulağıma gelen 3 isim doğruysa buralar yıkılır valla

Galatasaray Düşmanlarının .........

Abicim açıklamayacaksanız bunları yazmanızın amacı ne? Merak etme kulağına gelen isimleri sen transfer etmiyorsun. İsim vermeden açıkla, ne isimler yazıldı buraya, alınmazsa unutulacak zaten meraklanma.

Serdara yurt dışında çok rahat talip çıkar ama hem fenere hem.bedavaya göndermek cidden taraftarı bukadar karsisina almaz yönetim

Ben anlamıyorum bu Ozan daha 20 maç bile oynamadı hemen yurtdışına gitmeye çalışıyor. Ulan bok mu var yurtdışında bi 3-4 sene oyna bakalım hem tecrübe kazan hem de G.saray’a yararın olsun. Yine gidersin önünde 16-17 yılın var. Kafasını karıştıranların abv.
yurtdısında bok var maalesef
fırsat cıkmıssa niye 3-4 sene bekleme riskine girsin
yarın oburgun calısma tarzımız uymuyor gibi bir bahaneyle kadro dısı kalmayacagı ne malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt