Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalniz ,taraftar neden bukadar sessiz neler neler oluyor taraftar ilk defa bukadar sessiz

#TransferYoksaİstifa TT oldu.İletişim olmazsa böyle olur işte.

Savas corlu salliyor

Transfer görüsmelerini Albayrak tek basina yapmiyor,görüsmeleri yapan sukru hanedar,imza yetkisi olan Albayrak

Allah cezanızı vermesin sizin. Hiç birşey yapmayıp ilk yarıdaki kadroya bir tane kiralık forvet alsak gene yeterdi be. Fatih hocam başta olmak üzere bütün taraftarın keyfine limon sıkan bizi ümitsizlik içinde bırakan aposundan cengizine hepsini allaha havale ediyorum

Yönetim acilen istifa etmeli. Bu yönetim transfer yapacak çapı yok. Mesele para falan değil. Dursun ozbekten nefret eden biri olarak diyorum ki bu yönetim dursunun bile cok gerisinde. Tek dertleri kendi kisisel isleri.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bakınca cidden forumun ciddi bir kısmı akıl tutulmasına yakalanmış, bizimle ilgili kıyıda köşede gördükleri tüm olumsuz haberlere inanmaya meyletmiş durumdalar. Serdar'ın alacaklarına karşılık feshetmesi ihtimali net söylüyorum milyonda bir bile değil. He geldiğinden beri hiç para almadıysa da 5m alacağı varsa o başka. Bu habere inanmanın benim gözümde iyi niyetli hiç bir yanı olamaz ve adım gibi eminim az sonra 2 transfer açıklasak ilk kötü sonuca kadar bu isimler tekrar ortadan kaybolacaklar. Bence de en az 2 transferin ilk 2 günde açıklanması gerekirdi ancak örneğin Alan için zaten başından beri 8 Ocak sonrası işaret edilmiyor mu sözleşmesi yüzünden.

Sadıkla adımız anıldığında sezonun son günleri yönetime küfredenler, Burakla adımız anıldığında ağzına geleni sayanlar, Adebayor, Robinho isimleri geçince huzur evine çevirdiler takımı diyenler, yazın Serdar Taşçı bizim için konuşulduğunda yine küfredenler şimdi bu oyuncular rakiplere gitti diye küfrediyorlar. Kusura bakmayın da net kötü niyetlisiniz zira yazdıklarınız tutarsızlığın sözlük anlamı gibi.

Biri de akla sığmayacak bir yabancı sınırı atıyor ortaya. Hani derler ya, ya hiç matematik bilmiyorsun ya da ..... diye. Malesef her geçen gün forum antuya daha çok benzemeye başladı, sonu hayrolsun.

transfer işlerini kim yönetiyorsa derhal istifa

Fatih Altaylı falan nerde? Ozbek brothers diye kendini yırtıyodu. Yonetimi taraftardan başka eleştiren yok...

Ulan ne serdar azizmis be. Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerinden fatih terimden cok sahiplendiniz adami. Bırakın gitsin istediği yere. Koca kulübü sakat bir adam mi kurtaracak. Fatih hoca yollari ayirdi ise saygi duyalim. Ozani oynatıyor diye hepimiz saydirdik ben dahil simdi ozan gidecek diye yas tuttuk. Bulunur serdar yerine adam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok oyle yagma. koskoca galatasaray kulübü kimsenin oyuncagı degil. istedigi kadar efsane olsun. galatasaraya zarar veriyorsa yaptıgının hesabı sorulur.

o kadar da degil
5 milyon + 1.8 alacakları karsılıgında gitmesinde sakınca yok bence

Boyle bir mantik yok. Teklif yoksa nereye yolluyorsun? Bu adam gecen sezonun en istikrarli oyuncularindan biriydi. Ustelik kirik burun ile oynamaya devam etti, ameliyet olmayi reddetti ve kirik burun ile sezonu bitirdi.

Terim'in gelisinden sonra buyuk maclarda Soldado, Adebayor, Burak Yilmaz gibi forvetlere adim attirmayan, 90dk mucadeleyi birakmayan, forvetlere yakin oynayan, cogu hava toplarini kazanan, kornerde ve duran toplarda gol atabilen, takimini sahiplenen bir oyuncu bu muameleyi hak etmiyor.

Serdar'dan daha iyi olan kac tane yerli stoper var? Caglar Soyuncu'yu Leicester'de gorecegiz. Omer Toprak'in Milli Takim performansina bakarsak Serdar'in yanina yaklasamaz. Ozan daha yeni yeni oynuyor, potansiyeli var ama gorecegiz.

Bir kac kez agrilarindan dolayi oynamak istememistir ama devre arasinda yollamak dogru mu sence? Serdar'in hic mi kredisi yok. Selcuk, Ahmet, Omer gibi bos oyuncular varken Serdar mi goze batti yani. 5-6 milyona satilsa taman diyecegim de Turkiye liginden en fazla 1m veren olur okadar, deger mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt