Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğimiz gibi Alan transferi de yalan olduA Spor'un haberine göre Çin kulübü Guangzhou Evergrande, Alan Carvalho'yu 10 Ocak'taki Dubai kampına davet etti. Parçala Aslanım on Twitter
Geçen bip vermişti galiba
sen de haklısın.izin gününde tatile giden adama yapılanlar ortadayken bana da tuhaf geldi
Gitti ggA Spor'un haberine göre Çin kulübü Guangzhou Evergrande, Alan Carvalho'yu 10 Ocak'taki Dubai kampına davet etti. Parçala Aslanım on Twitter
Geçen bip vermişti galiba
Serkan Reçber: ''Tolgay Arslan, Galatasaray’dan gelen teklifi 'Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum' diyerek reddetti.''
Fatura kesmeyiz RACON KESERİZ KAFA KESERİZZZ BU TARAFTAR YENİ BİR MODESTE FACİASINI KALDIRAMAZ.Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu: "Dünkü Fatih Terim - Abdurrahim Albayrak toplantısı bayaa sert geçti. Albayrak, toplantı sonrası Florya'dan son derece üzgün şekilde ayrıldı. Önümüzdeki günlerde transferlerde bir sıkıntı yaşanırsa burada fatura Abdurrahim Albayrak'a kesilir."
Sıkıntı yaşanmadan kesilsin fatura dehleyin
bipspor' teknik direktörüyle son kez görüşecek alan demiştiDediğimiz gibi Alan transferi de yalan oldu
Şimdi ne yapalım biz bu yönetimi ? adım gibi eminim forvet filan alamayacak bu iş bilmez herifler
"hayatımı s...... istiyorumun" türkçesini söylemiş adam daha uğraşmasınlar.Serkan Reçber: ''Tolgay Arslan, Galatasaray’dan gelen teklifi 'Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum' diyerek reddetti.''
7.2m eurokaç para girecek kasamıza garryden
ben farklı birsey mi soyledim. en degerli turk stoperlerinden birini bedavaya yollayanı mahkemeye versen emniyeti suistimal ve gorevi kotuye kullanmaktan ceza alır. ama 7 milyon euro da serdar aziz icin fair bir fiyat. bu fiyata giderse, ki bence de bu fiyata gitme sansı yok bu saatten sonra, elestirmem.Boyle bir mantik yok. Teklif yoksa nereye yolluyorsun? Bu adam gecen sezonun en istikrarli oyuncularindan biriydi. Ustelik kirik burun ile oynamaya devam etti, ameliyet olmayi reddetti ve kirik burun ile sezonu bitirdi.
Terim'in gelisinden sonra buyuk maclarda Soldado, Adebayor, Burak Yilmaz gibi forvetlere adim attirmayan, 90dk mucadeleyi birakmayan, forvetlere yakin oynayan, cogu hava toplarini kazanan, kornerde ve duran toplarda gol atabilen, takimini sahiplenen bir oyuncu bu muameleyi hak etmiyor.
Serdar'dan daha iyi olan kac tane yerli stoper var? Caglar Soyuncu'yu Leicester'de gorecegiz. Omer Toprak'in Milli Takim performansina bakarsak Serdar'in yanina yaklasamaz. Ozan daha yeni yeni oynuyor, potansiyeli var ama gorecegiz.
Bir kac kez agrilarindan dolayi oynamak istememistir ama devre arasinda yollamak dogru mu sence? Serdar'in hic mi kredisi yok. Selcuk, Ahmet, Omer gibi bos oyuncular varken Serdar mi goze batti yani. 5-6 milyona satilsa taman diyecegim de Turkiye liginden en fazla 1m veren olur okadar, deger mi?
biraz hava al arkadaşım!Fatura kesmeyiz RACON KESERİZ KAFA KESERİZZZ BU TARAFTAR YENİ BİR MODESTE FACİASINI KALDIRAMAZ.