Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan Reçber: ''Tolgay Arslan, Galatasaray’dan gelen teklifi 'Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum' diyerek reddetti.''

Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu: "Dünkü Fatih Terim - Abdurrahim Albayrak toplantısı bayaa sert geçti. Albayrak, toplantı sonrası Florya'dan son derece üzgün şekilde ayrıldı. Önümüzdeki günlerde transferlerde bir sıkıntı yaşanırsa burada fatura Abdurrahim Albayrak'a kesilir."

Sıkıntı yaşanmadan kesilsin fatura dehleyin
Fatura kesmeyiz RACON KESERİZ KAFA KESERİZZZ BU TARAFTAR YENİ BİR MODESTE FACİASINI KALDIRAMAZ.

albayrak terime demiştir hocam sen halledersin transfer yapamayacagız hocanın şalterler atmıştır

Serdar Aziz affedilir diye umuyorum...
Forvete Balotelli.. Alan..
Stopere Miranda..

Bi arkadaş yazmış ismi açıklasam buralar yıkılır diye aklıma Arda geldi..

Abdurrahim Albayrak: "Konuştuğumuz, anlaştığımız futbolcuları kadromuza kattığımız takdirde bambaşka bir Galatasaray olacak."( 02.12.2018)

Nerde ulan bu sizin anlaştığınız konuştuğunuz adamlar ? 1 ay önce verdiğin açıklamaya bak birde bulunduğumuz duruma bak ...

BİLGİ: TRT Spor yorumcusu Alp Pehlivan, Mert Çetin’in öz dayısı. Parçala Aslanım on Twitter

Alp Pehlivan: "Galatasaray önümüzdeki hafta 2 stoper ve 2 forvet transferini açıklayacak."

%20lik payın yarısını Araplar ödeyecek deniyor Garyy'nin açıklansın göreceğiz

Boyle bir mantik yok. Teklif yoksa nereye yolluyorsun? Bu adam gecen sezonun en istikrarli oyuncularindan biriydi. Ustelik kirik burun ile oynamaya devam etti, ameliyet olmayi reddetti ve kirik burun ile sezonu bitirdi.

Terim'in gelisinden sonra buyuk maclarda Soldado, Adebayor, Burak Yilmaz gibi forvetlere adim attirmayan, 90dk mucadeleyi birakmayan, forvetlere yakin oynayan, cogu hava toplarini kazanan, kornerde ve duran toplarda gol atabilen, takimini sahiplenen bir oyuncu bu muameleyi hak etmiyor.

Serdar'dan daha iyi olan kac tane yerli stoper var? Caglar Soyuncu'yu Leicester'de gorecegiz. Omer Toprak'in Milli Takim performansina bakarsak Serdar'in yanina yaklasamaz. Ozan daha yeni yeni oynuyor, potansiyeli var ama gorecegiz.

Bir kac kez agrilarindan dolayi oynamak istememistir ama devre arasinda yollamak dogru mu sence? Serdar'in hic mi kredisi yok. Selcuk, Ahmet, Omer gibi bos oyuncular varken Serdar mi goze batti yani. 5-6 milyona satilsa taman diyecegim de Turkiye liginden en fazla 1m veren olur okadar, deger mi?
ben farklı birsey mi soyledim. en degerli turk stoperlerinden birini bedavaya yollayanı mahkemeye versen emniyeti suistimal ve gorevi kotuye kullanmaktan ceza alır. ama 7 milyon euro da serdar aziz icin fair bir fiyat. bu fiyata giderse, ki bence de bu fiyata gitme sansı yok bu saatten sonra, elestirmem.

10.250.000 dolar
9m euro ediyor
yuzde 20 yı cıkınca
7.2m kalıyor bize:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt