Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.802
- 22.643
- 2.933
![]()
![]()
![]()
O zaman da %20lik kısım da bir artış olur yahu
10m sa 1m 11 verse 100bin dolar fark eder yav neyin kafası bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
![]()
O zaman da %20lik kısım da bir artış olur yahu
Açık söyleyim Önce Eren denilen bacaksızın maç öncesi 2-3 kere sakatlanmasından sonra bu Cam Serdarın milli takım arasından önce lig maçında sakatım diyip oynamayıp milli maçta oynamasından '' bir yerlerden talimat mı alıyorlar'' diye şüphelenmiştim.Şüphelerimde haklıyım sanırım.Menajer Haluk Canatar: "Serdar Aziz, Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi." (Sözcü Skor)
vizyonunu s serdar
Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: "Serdar Aziz'in alacağı var. Kontratı sürüyor ve her geçen gün alacağı artacak. Bu durumda Galatasaray da zarar edeceği için karşılıklı anlaşmanın olacağını düşünüyorum." (Sözcü)
Para için gelecek olsa çin de kalır veya arabistan a gider..
Çin den bi oyuncu düşük maaşla geri buralara dönüyorsa futbol açlığındandır
Sözleşmesinde belli bir süre alamıyorsa UEFA ya başvurur diye madde vardır.O belli süre dolmadan hiçbir yere başvuramaz.
ben kendi adıma yine serdarı savunurdum. zaten fatih terim de bunun cok komik bir bahane oldugunu bildigi icin gonderilme sebebi budur diyemedi. calisma sartlarımız uymuyor gibi yuvarlak sozlerle kıvırdı.Sivasspor maçını kaybetseydik ve Serdarın maçtan önce midem ağrıyor deyip maç akşamı Maldivlere gittiği ortaya çıksaydı Burda Serdarı savunanlar ne derdi acaba?
Sınır gelecek olsa akbilspor robinhoyu filan transfer etmezdi. 14 yabancısı var şu anda.bu ne arkadaş serdar gibi adamı fenere kaptırıcaz beleşe nerdeyse zaten sınır belasından söz ediliyormuş
Skrteli satıcaklar herhalde 2-3 verirler ancak öyleArkadaşlar kendinize gelin Fenerbahçe bir stopere 4-5 mil.€ bonservis verebilecek durumda olsa dün Sadık 'ı alırlar mıydı ?
*Serdar Aziz eğer giderse alacaklarına karşılık bonservissiz olarak gider bunu da buraya yazıyorum
Önce ihtar çekip 30 gün beklemesi lazım kolay değil o işlerSerdar'ın bu kadar alacağı varsa UEFA'ya başvursa direkt serbest kalır zaten.
Genelde bu tip durumlarda oyunculardan yana karar çıkıyor.
Bizim pek söz hakkımız kalmaz o durumda.
2016'da gelen oyuncuya bu kadar borçlu olmak da garip bir durum. Toplamda bir sene maaş vermemişiz neredeyse.