Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajer Haluk Canatar: "Serdar Aziz, Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi." (Sözcü Skor)

vizyonunu s serdar

Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar: "Serdar Aziz'in alacağı var. Kontratı sürüyor ve her geçen gün alacağı artacak. Bu durumda Galatasaray da zarar edeceği için karşılıklı anlaşmanın olacağını düşünüyorum." (Sözcü)
Açık söyleyim Önce Eren denilen bacaksızın maç öncesi 2-3 kere sakatlanmasından sonra bu Cam Serdarın milli takım arasından önce lig maçında sakatım diyip oynamayıp milli maçta oynamasından '' bir yerlerden talimat mı alıyorlar'' diye şüphelenmiştim.Şüphelerimde haklıyım sanırım.

Para için gelecek olsa çin de kalır veya arabistan a gider..

Çin den bi oyuncu düşük maaşla geri buralara dönüyorsa futbol açlığındandır

Düzgün bir ligde oynama isteği vardır elbet ama aradaki maaş farkı yüksekse parayı tercih edebilir. Zaten bunca yıldır Çindeymiş adam. Parayı tercih etmese gitmezdi oraya. İşler karışmadan aramıza katılmasını umuyorum. Zaten daha iyisini bulamayacağız.
Sözleşmesinde belli bir süre alamıyorsa UEFA ya başvurur diye madde vardır.O belli süre dolmadan hiçbir yere başvuramaz.

Bunu bilmiyorum belki de öyledir.

Ama 2 milyon gibi bir alacak var ise parasını alamadığı dönemlerin toplamı oldukça uzun bir süreye tekabül edebilir.

Hahaa simdi birileri cikar odeyecegimiz su kadar paradan tasarruf etmis olduk der, nasilsa yiyen var
Yerine gelecek adama da zaten opucuk verecegiz maas olarak
Kendi elimizle fenere en iyi yerli stoperlerden birini veriyoruz, huuu ahalii

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar kendinize gelin Fenerbahçe bir stopere 4-5 mil.€ bonservis verebilecek durumda olsa dün Sadık 'ı alırlar mıydı ?

*Serdar Aziz eğer giderse alacaklarına karşılık bonservissiz olarak gider bunu da buraya yazıyorum

Sayın geri zekalı yonetimimiz serdarı bedavaya vermeyiniz talip olacak başka çok takım çıkar

Serdar Aziz-Gökhan Zan-Gökhan Gönül Kronik sakat bunlar..

Ama bu ezeli rakibine yok pahasına verme aptallığını örtmez..

Sivasspor maçını kaybetseydik ve Serdarın maçtan önce midem ağrıyor deyip maç akşamı Maldivlere gittiği ortaya çıksaydı Burda Serdarı savunanlar ne derdi acaba?
ben kendi adıma yine serdarı savunurdum. zaten fatih terim de bunun cok komik bir bahane oldugunu bildigi icin gonderilme sebebi budur diyemedi. calisma sartlarımız uymuyor gibi yuvarlak sozlerle kıvırdı.

Arkadaşlar kendinize gelin Fenerbahçe bir stopere 4-5 mil.€ bonservis verebilecek durumda olsa dün Sadık 'ı alırlar mıydı ?

*Serdar Aziz eğer giderse alacaklarına karşılık bonservissiz olarak gider bunu da buraya yazıyorum
Skrteli satıcaklar herhalde 2-3 verirler ancak öyle

serdar serbest kalarak fbye gitmek isterse sezon sonu gideceği gibi ayarlayacaksın gerekirse 30 gün bırakmayacaksın transfer dönemi bitince serbest kalacak

ya da maaşını ödeyip bonservis getir diyeceksin

Serdar'ın bu kadar alacağı varsa UEFA'ya başvursa direkt serbest kalır zaten.

Genelde bu tip durumlarda oyunculardan yana karar çıkıyor.

Bizim pek söz hakkımız kalmaz o durumda.

2016'da gelen oyuncuya bu kadar borçlu olmak da garip bir durum. Toplamda bir sene maaş vermemişiz neredeyse.
Önce ihtar çekip 30 gün beklemesi lazım kolay değil o işler

Serdar nerede oynamak istiyorsa istesin, umurumuzda değil ama bonservisini getirecek kardeşim. Alacağı neyse kapatsınlar, o da gitsin getirsin bonservisini ödeyecek takımı. Her ne kadar düşme potasında acınacak durumda dahi olsalar, arkamızdan her türlü işi çeviren ve Kulüpler Birliği'nin açıklamasının asıl kahramanlarından olan Fenerbahçe camiası ve Ali Koç'a yardımcı olacak değiliz. Serdar Fenerbahçe'yi istiyormuş da bonservise para veremiyorlarmış. Hadi ya, bize ne bundan. İster kendi cebinden versin, ister FB versin, ister Araplar versin fark etmez. Alınacak o bonservis. Bonservissiz gönderecek yönetim de bunu yaptıktan sonra hiç düşünmesin istifa etsin.

Alacagi + 2,2 milyon = 4 milyon €. Fener bize 4 milyon versin FFP icin ve biz Serdara 1,8 milyonun verelim ondan sonra gitsin.

Geri kalan paranin üstüne yazin 1-1,5 milyon koyup Merihi almak mantikli olur.

Buralar 1 haftanin icinde fena karisacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt