Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry’nin satışı neden açıklanmıyor?Yine tepki çekecek bir saçmalık mı yaptılar acaba.Ya da resmiyet kazandığı an transfer bekleyeceğimiz için vakit mi kazanmaya çalışıyorlar..

Yunus ancak sahaya cikacak adam kalmazsa oynar

ub.msji

Kuşların yabancı kontenjanı dolu.Adam alabilecek olsalar kimseyi affetmezlerdi.

Almamız gereken stoper Acerbi-Glik-Kjær-Rami-Koscielny-Marcano-Victor Ruiz gibi Avrupalı pozisyon bilgisi üst düzeyde olan tecrübeli takım defansına liderlik edebilecek bir adam olması gerekiyor tamam isim isim bu adamları almamız imkansız ama benim dediğim tip olarak böyle oyuncular olması gerekiyor ha Acerbi olmaz 1-2 tık altı X oyuncu olur, ama tutup Mangala filan peşinde olmamız anlamsız geliyor bana, artık boşa sıkacak kurşunumuz kalmadı her transfer döneminde tonlarca para verip stoper almaktan sıkıldım 1 kere alalım şu lanet olasıca stoperi uzun süre kullanabilelim

Şimdi 1 tane rastgele stoper gelecek 1 sene sonra adamı göndermeye uğraşıcaz Maicon gibi sonra yazın Ozan gidecek yine yerine stoper bakacağız ben bıktım usandım artık bu iş bilmez hareketlerimizden

Ozan 'ı ikna eder yeni sözleşme imzalarsın 1.5 sene daha takımda kal sonra 19-20 yaşında nereye istiyorsan oraya git hem sen kendini daha iyi geliştirirsin hem biz kazanırız dersin Ozan 'ın bunu kabul etmeyeceğini asla ben hemen gitmek istiyorum diyeceğini zannetmiyorum Fatih Terim bu konularda çok iyidir bence Ozan 'ı da kalması konusunda ikna eder

Sonra dediğim gibi yanına yaşı da çok sıkıntı olmayacak Kjær-Victor Ruiz gibi bir adamı getir ha Ahmet-Maicon filan giderse de yerini Merih Demiral gibi bir genç ile doldurursun Ogün Çalışkan veya Gökay Güney 'i A takıma dahil edersin iyi bir stoper tandemin olur uzun süre kullanabileceğin

Fena mı olurdu Maicon-Serdar-Ahmet gibi adamların yerini Kjær ve Merih Demiral ile doldursak Ozan 'la birlikte uzun süre stoper sıkıntısı çekmeden rahatça ilerleyebilsek ? yok illa saçma sapan stoperlere para dökmek zorundayız illa her transfer döneminde yeni stoper bakmak zorundayız

Son 10 yılda stoper mevkisi için transfere sırf 40 mil.€ dan fazla bonservis vermişiz. Bakın verdiğimiz maaşları veya bonservissiz transferlerimizi filan hesaba katmıyorum kimler gelmiş kimler Cris'den tut Dany 'ye ondan Koray-Çağlar Birinci 'ye kadar Maicon-Serdar-Chedjou gibi yüksek maliyetli adamlar da cabası şimdi soruyorum son 10 yılda takıma gelen adamlar içinde öyle unutamadığımız bu adam aldığı her kuruş helal olsun diyeceğimiz stoper kimdi ? bir tek Ujfa 'yı gönül rahatlığıyla söyliyebiliyorum o da sadece 11/12 sezonunda düzenli forma giydi ondan sonrası sakatlık dönemi

Şimdi ben soruyorum 10 yılda 40 mil.€ ve sayamayacağımız kadar maaşı biz hiçbir başarılı stoper izleyemeyip kanser olmak için mi harcadık ? tamam 10 yıl çok uzun bir süre ama her yıl ortalama 4 mil.€ para harcamışız stopere ve Ujfa 'nın 1 sezonluk performansı hariç elle tutulur bir başarı sağlayamamışız...

Ben bundan çok sıkıldım artık nokta atışı stoper takviyesi istiyorum bu takıma en az 2-3 sene sorunsuz Galatasaray defansını çekip çevirecek bir lider istiyorum ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt