Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teteeeeeeeeeeeee

Bir psikiyatri hekimi olarak yine bu forumda epeyi siddet, hiddet ve agresif tavırlar seziyorum. Her transfer döneminde bize ekmek çıkaran yonetime burdan bol tesekkur.

Mariano gidiyor mu Tete ne alaka

evet haber yalan gibi devam

Beyaz TV Onur Yıldız; pazartesi günü Alan ve Lyon dan sağ bek eski ajax li keny tete kampa katılacak

bak tete hamlesine inanırım çünkü takımda ihtiyaç olan en son yer sağ bek. kesin alıp gelirler yarın

Serdar'ın 1.8 alacağı varsa 1 senedir para almıyor demek ki Uefa, Fifa neyse artık başvurup bonservisini alabilir menajeri dramatize etmesin mevzuyu. Esas sorun Serdar'ın ne kariyeri var da biz 2 milyon maaş veriyoruz, niye Manolas 1.9'a Chiellini 3.5'a oynarken Serdar 2 alıyor. Şu takımda Ozan hariç hak ettiği paraya oynayan yok o da altyapı diye zaten.
Tarık Çamdal 'ın Galatasaray 'a 5 yıllık kapı gibi sözleşme sonrası maliyeti (ekstralar hariç) sadece bonservis ve garanti ücret olarak 15 mil.€ civarlarında

Bu adamların menajerleri de salak değil görüyor ki Galatasaray kimlere ne paralar veriyor Eren 'de Serdar 'da hayatlarında kazanamayacakları paraları alıyor Galatasaray sayesinde. Sadece Serdar-Eren için söylemiyorum dediğin gibi takımda aldığı ücreti hak eden kimse yok hatta Muslera bile aldığı ücreti uzun zamandır hak etmiyor, Feghouli 3.8 mil.€ para kazanıyor senelik kılçıksız ama Feghouli 'nin bu performansı göstermesini 1.5 sene bekledik adamın gelmesi sakatlığının geçmesi, aldığı cezayı atlatması vs. derken zaten geçen sene ligin yarısında izleyememiştik adamı bu senede Fatih Hoca sağ olsun Sinan 'a Rodrigues 'e Eren 'e tanıdığı şansları Feghouli 'ye tanımadı yine bu sene de devrenin çoğunda izleyemedik adamı

Ulan elimizle bedava veriyoruz Serdar 'ı birde A.Silva 'yı kaparlarsa yemin ediyorum olay çıkarırım

Ne demek ulan A.Silva 'nın fenerbahçe forması giymesi dünya üzerinde başka adam mı kalmadı fenerbahçenin sulanacağı ? burada yazıklarımı okuyarak transfer politikası mı yürüyor bu fenerbahçe yönetimi senelerdir anlayamadım

Hakim Ziyech parlamadan önce burada birkaç kez yazdım fenerbahçe ilgilendi
Serdar sevdiğim bir adamdı iyi bir stoper olduğunu düşünündüm her zaman şimdi fenere gidiyor
Nani 'nin Galatasaray 'a gelmesini senelerce bekledim fener'e gitti adam bu yaşına geldi hala isterim gelip Galatasaray formasını giymesini

Şimdi de A.Silva 'ya sulanıyorlar oldu olacak Samatta 'yı da alsınlar tam olsun. bu şikecilerin transfer politikası benim sevdiğim Galatasaray 'a gelmesini istediğim adamlar üzerine kurulu anasını satayım ...

nereye aliyorlar adamin maasi 4m pound senelik haftada 80.000 arti neden buraya gelsin

Beyler taraftar haklı
Bu taraftar 17 maç + 6 CL maçı forvetsiz oynamaya katlanmış sen kampada forvet transferini yetiştiremiyorsan oturmayacaksın o koltukta
2 hafta sonra lig başlıyor zaten 6 puan farkı yemişsin en ufak hatada yarıştan koparsın bu adamlar ne zaman gelecek de takıma adapte olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt