Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ohahahha hadi canımKenny Tete ile prensipte anlasmisiz (Beyaz TV)
Kenny Tete ile prensipte anlasmisiz (Beyaz TV)
Söverim çünkü 1 ay önce hiç öyle konuşmuyordu.Taraftar billur mu geçiyorlar?Mustafa Cengiz: Faynensel Ferpley kapsaminda hareket edebiliyoruz
Dese ne yaparsiniz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Banlanırım.Mustafa Cengiz: Faynensel Ferpley kapsaminda hareket edebiliyoruz
Dese ne yaparsiniz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o kadar eksik varken sağ bek mi _?Kenny Tete ile prensipte anlasmisiz (Beyaz TV)
Yok, Lyon'da. Lyon'un 3 sag beki var: Rafael, Tete, Dubois, bu ucluden biri muhtemelen gidecek.Ajax'ta banko oynayan adam mı bu ?
Tarık Çamdal 'ın Galatasaray 'a 5 yıllık kapı gibi sözleşme sonrası maliyeti (ekstralar hariç) sadece bonservis ve garanti ücret olarak 15 mil.€ civarlarındaSerdar'ın 1.8 alacağı varsa 1 senedir para almıyor demek ki Uefa, Fifa neyse artık başvurup bonservisini alabilir menajeri dramatize etmesin mevzuyu. Esas sorun Serdar'ın ne kariyeri var da biz 2 milyon maaş veriyoruz, niye Manolas 1.9'a Chiellini 3.5'a oynarken Serdar 2 alıyor. Şu takımda Ozan hariç hak ettiği paraya oynayan yok o da altyapı diye zaten.
Ulan elimizle bedava veriyoruz Serdar 'ı birde A.Silva 'yı kaparlarsa yemin ediyorum olay çıkarırım
Ne demek ulan A.Silva 'nın fenerbahçe forması giymesi dünya üzerinde başka adam mı kalmadı fenerbahçenin sulanacağı ? burada yazıklarımı okuyarak transfer politikası mı yürüyor bu fenerbahçe yönetimi senelerdir anlayamadım
Hakim Ziyech parlamadan önce burada birkaç kez yazdım fenerbahçe ilgilendi
Serdar sevdiğim bir adamdı iyi bir stoper olduğunu düşünündüm her zaman şimdi fenere gidiyor
Nani 'nin Galatasaray 'a gelmesini senelerce bekledim fener'e gitti adam bu yaşına geldi hala isterim gelip Galatasaray formasını giymesini
Şimdi de A.Silva 'ya sulanıyorlar oldu olacak Samatta 'yı da alsınlar tam olsun. bu şikecilerin transfer politikası benim sevdiğim Galatasaray 'a gelmesini istediğim adamlar üzerine kurulu anasını satayım ...
Aysal başkanım olsaydı şimdi ne transferler patlatırdı.
Konuya vakıf değilim neler oldu renktaş.vizyonsuz kan emicilerin hadlerini bildirirdi. :cool:![]()