Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
bek dediğin tempolu olur Mariano falan uğraşmayalım 2 orta kesecek diye,beli dönmüyor geri koşarken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesinlikle o mevki için yaşlandı bencedebek dediğin tempolu olur Mariano falan uğraşmayalım 2 orta kesecek diye,beli dönmüyor geri koşarken
@Gökhan SancakŞu an Duisburg da kitap fuarındayım Can-Kan grubunun uzun saçlı şarkıcısını gördüm.
Kendisi örnek teşkil eden bir Almancıdır, ama çok düzgün konuşması ile birlikte iyi diksiyonu biraz şaşırttı beni takdir ettim kendisini.
sent via GSC
adamın fenere gitmesini istemiyosan kovmayacan abi takımdan bu kadar basit kovuyosan da fenere mi gitti bjkye mi gitti laf etmenin manası yoksneijderide istemedik fener teklif etti o sıra giderken gitmedi bi çok örnek var iyi bi stoper yurtdışındada alıcı bulur kendine
5 milyon getirsin kime gidiyorsa gitsin kardeşimadamın fenere gitmesini istemiyosan kovmayacan abi takımdan bu kadar basit kovuyosan da fenere mi gitti bjkye mi gitti laf etmenin manası yok
en iyi teklifi fener yaptıysa fenere bjk yaptıysa bjkye gidecek adam belli değil mi bunun böyle olacağı