Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bek dediğin tempolu olur Mariano falan uğraşmayalım 2 orta kesecek diye,beli dönmüyor geri koşarken

Şu an Duisburg da kitap fuarındayım Can-Kan grubunun uzun saçlı şarkıcısını gördüm.

Kendisi örnek teşkil eden bir Almancıdır, ama çok düzgün konuşması ile birlikte iyi diksiyonu biraz şaşırttı beni takdir ettim kendisini.

sent via GSC
@Gökhan Sancak

eb75b734065739f77b089894a214bd1f.jpg

sent via GSC

sneijderide istemedik fener teklif etti o sıra giderken gitmedi bi çok örnek var iyi bi stoper yurtdışındada alıcı bulur kendine
adamın fenere gitmesini istemiyosan kovmayacan abi takımdan bu kadar basit kovuyosan da fenere mi gitti bjkye mi gitti laf etmenin manası yok
en iyi teklifi fener yaptıysa fenere bjk yaptıysa bjkye gidecek adam belli değil mi bunun böyle olacağı

senin gelevera deresi diyen dillerini yiyem

şu Alan açıklansın artık en azından bir nebze rahatlamış olacağız

Serdar çok büyük yavşaksın. Sakatlığı bahane sürdüğünü düşünmüyordum ama artık yüzde yüz eminim. Sen korkak, yavşak adamın tekisin. O forma sana çok yakışır eminim.

Mariano gitmiyorsa sağ bekin mantığı nedir.

sent via GSC

Arkadaş Mariano takımda kalacaksa neden Tete ile uğraşıyoruz ki biz ?
tutup sol bek için Emre Taşdemir 'in adı geçiyor sağ bek için Tete 'nin ne yapıyor na amaçlıyor ki bu yönetim

Ulan takımın tek sıkıntısı Mariano ve Linnes ikilisiyle forma rekabetine girecek bir sağ bek daha olmayışıydı sanki kadroda resmi olarak forvet yok la forvet yok

Öyle bir durum ki Mariano 'da gitse Linnes 'de gitse yine ilk önceliğimiz forvet transferi olması gerekiyor sonra stoper transferine bakmamız gerekiyor ama biz 3. sol bekimiz ve 3. sağ bekimiz için transfer yapıyoruz

Arkadaş Allah aşkına siz transfer yapmayın valla vazgeçtim ben transfersiz geçirmeyi de göze alıyorum yeter ki böyle saçma sapan transferler yapmayın siz

Tamam haber uydurma diyelim ama neden forvet yada stoper dururken sağ bek uydururlar oda tuhaf..

Fenere mi gidiyor akhisara mı gidiyor zerre umrumda değil.parayı getirsin s.gitsin. kuşlara 5 diğer takımlara 3-4 milyona olur

Tolga Ciğerci'yi de gördük,Serdar Aziz'i de göreceğiz
,Galatasaray ile uğraşanın.....

adamın fenere gitmesini istemiyosan kovmayacan abi takımdan bu kadar basit kovuyosan da fenere mi gitti bjkye mi gitti laf etmenin manası yok
en iyi teklifi fener yaptıysa fenere bjk yaptıysa bjkye gidecek adam belli değil mi bunun böyle olacağı
5 milyon getirsin kime gidiyorsa gitsin kardeşim

şu serdar mevzusunu kapatalım ya.imzayı atınca muhabbetini edelim.bununla mı ugrasıcaz şimdi

Nakit alsak iyi olur ama hoca Alper Potuk'u isteyebilir takasta

Hayret halen pizzacıyı Çıplak karşılayan hatun konusu açılmamış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt