- 9 Temmuz 2011
- 34.166
- 29.135
- 2.533
Hayret halen pizzacıyı Çıplak karşılayan hatun konusu açılmamış![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayret halen pizzacıyı Çıplak karşılayan hatun konusu açılmamış![]()
27 yaşında bencede düşünülürElvis Manu bizim Garry gibi büyük potansiyel değil ama mesela 2m'ye alıp 8m'ye satmalık topçu biz bu tarz hamleler ile ffp sarmalından çıkabilirz ama takım tam değil stoper yok forvet yokken bunları düşünemiyoruz
armut vücutlu kaşarın tekiHayret halen pizzacıyı Çıplak karşılayan hatun konusu açılmamış![]()
Makul bu yönetime yakışırManu emre umut bulut ile kapatırız gibi.
garryi o paraya sattık zaten büyük potansiyel değilse nasıl satcaz bunu 8eElvis Manu bizim Garry gibi büyük potansiyel değil ama mesela 2m'ye alıp 8m'ye satmalık topçu biz bu tarz hamleler ile ffp sarmalından çıkabilirz ama takım tam değil stoper yok forvet yokken bunları düşünemiyoruz
bi an bunu musap yazdı sandım,engelleyecektim valla :ddddgelmiyor iste
bi an bunu musap yazdı sandım,engeleyecektim valla :dddd
işte büyük potansiyel olmayan adamları biraz parlatıp bu paralara Araplara iteleyebiliyorsun,Bruma'yı Leipzig alıyor potansiyel önemli....ordan epl yapacak belkigarryi o paraya sattık zaten büyük potansiyel değilse nasıl satcaz bunu 8e
engelle butonunu kendine de koy da uzaklasayım kadircim XD BU BUTON OLMADAN YASAYAMIYORUMuza xd :ddd
bi an bunu musap yazdı sandım,engelleyecektim valla :dddd