- 20 Mayıs 2011
- 23.378
- 10.345
- 1.873
Onyekuru video paylaşmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyide Sergen en azından transferi yalanlayan Arsenal yöneticisi olduğunu hatırlamıyorum.Belki de ben hatırlamıyorumdur sadeceeboue transferi de böyle uzun sürmüş.fatih hoca fiyat düşecekler demiş,bekle demiş albayraka
ışık kaan,emin bayram,selman dibek,hamza akman.... yaz yaz bitmiyo.Allah bahtlarını açık etsinbu arada trabzondaki murat cem akpınar da yetenekli bi ortasaha.üzülüyorum trabzondaki yusufu,abdulkadir ömür ve diger abdulkadiri görünce.süleyman luş,atalay,çekdar,mustafa kapı,bartuğ,ali yavuz,iyileştiyse abdulsamed çok çok değerli ve kimsede yok böyle yetenekler.bi gelecek planlaması şart.
bir tek mirrorda haber cıktı o yaz.forma nuamrasını da şeref aydın yazdı ebouenin.rahmetli reyesin transfer haberi ilk portekiz basınında cıktı,onu da ben getirdim burayaİyide Sergen en azından transferi yalanlayan Arsenal yöneticisi olduğunu hatırlamıyorum.Belki de ben hatırlamıyorumdur sadece
YalanmisFernando Sevillaya arti sevilla banega icin 3,75 istiyordu bu 3m indi ve gasaray 2 verdi.
Yalanmis
Monchinin aciklamalarina gore satmak degil uzatmak istiyorlarkim diyor
her sene öyle oluyor. ahmet calik geldigi günden beri gitsin diye bekliyoruz ama herifi kimse almiyor.Şener, jimmy, adem gibi isimlerin aman aman bi katkı vereceğine inanmıyorum..
Muhtemel 1 yıl sonra aldığımız bu 6 oyuncunun 4 ünü göndermekle uğraşacaz

40 gündür teklif yapamadık bir türlü apo ve Şükrü nune işleri