Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada trabzondaki murat cem akpınar da yetenekli bi ortasaha.üzülüyorum trabzondaki yusufu,abdulkadir ömür ve diger abdulkadiri görünce.süleyman luş,atalay,çekdar,mustafa kapı,bartuğ,ali yavuz,iyileştiyse abdulsamed çok çok değerli ve kimsede yok böyle yetenekler.bi gelecek planlaması şart.
ışık kaan,emin bayram,selman dibek,hamza akman.... yaz yaz bitmiyo.Allah bahtlarını açık etsin

İyide Sergen en azından transferi yalanlayan Arsenal yöneticisi olduğunu hatırlamıyorum.Belki de ben hatırlamıyorumdur sadece
bir tek mirrorda haber cıktı o yaz.forma nuamrasını da şeref aydın yazdı ebouenin.rahmetli reyesin transfer haberi ilk portekiz basınında cıktı,onu da ben getirdim buraya

carolen transfer haberini de ilk ben getirdim,transfer acıklanmadan 3 gün önce.prandelli haberini vs.hajrovic acıklamalarını.prandelli haberi ilk corrieela della sportta cıktı ,gece saat 3tü

hafızaya bak ahaha

besıktas oguzhan akgüne şans verse de görsek bi.fenerde melih bostan var,ama o cocuktaki o artist hareketler falan heleki fener gibi bi kulüpte olması sonunu beykan şimseke cevirir.ömer farukta erkenden kurtulmalı o lanet kulüpten

Şener, jimmy, adem gibi isimlerin aman aman bi katkı vereceğine inanmıyorum..

Muhtemel 1 yıl sonra aldığımız bu 6 oyuncunun 4 ünü göndermekle uğraşacaz
her sene öyle oluyor. ahmet calik geldigi günden beri gitsin diye bekliyoruz ama herifi kimse almiyor.

keza ömer bayram gitsin diye bekliyoruz ama hala duruyor.

erene 3 sene katlandik

Mbaye Diagne ve Garry Rodrigues gibi Türkiye'ye yolu düşen birçok ismin menajerliğini yapan ve Türk kulüpleriyle Suudi Arabistan'daki kulüpler arasında yapılan transferlerde uzun süredir bağ görevini gören menajer William D'Avila'nın Suudi Arabistan'a girişi yasaklandı.

Tam zictik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt