- 21 Ocak 2010
- 72.948
- 51.363
- 5.003
Topal anlaşma 2 yıllık , imza parası yok , şampiyonluk primi var. ( sporx)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her sene öyle oluyor. ahmet calik geldigi günden beri gitsin diye bekliyoruz ama herifi kimse almiyor.
keza ömer bayram gitsin diye bekliyoruz ama hala duruyor.
erene 3 sene katlandik
''Bu sürekliliğin zamanla geçip geçmediğini görmek için zaman olacak. ”Banega: “Para mi lo importante de Banega es su rendimiento deportivo. No tengo en mente que Banega se pueda ir libre. Cuando he hablado con el está súper contento y súper motivado. Éver es una pieza fundamental en el proyecto de esta temporada. Ya habrá tiempo para ver si esa continuidad se prolonga en el tiempo“.
Banega: “Benim için Banega'nın en önemli özelliği sportif performansı. Banega'nın özgürleşebileceğini aklıma getirmedim. Onunla konuştuğumda çok mutlu ve süper motive oluyor. Éver bu sezonun projesinde temel bir parça.
Bu sürekliliğin zamanla geçip geçmediğini görmek için zaman olacak. ”
También se refirió el director deportivo sevillista a la situación de Éver Banega, con el que cuenta de todas todas. “Lo importante es su rendimiento deportivo. No tengo en mente que se pueda ir libre o no podamos venderlo. Cuando he hablado con él, está súper convencido y súper motivado, más allá del color del pelo que eso es cuestionable. La implicación es cien. No ha estado en ningún momento en el mercado en todo el verano. Es una pieza fundamental en el proyecto. Ojalá pueda continuar mucho más. Me preocupaba esa implicación, pero lo he visto muy metido y me preocupa mucho el presente. Ya habrá tiempo para poder ir mirando si esa continuidad se prolonga en el tiempo”.
"Önemli olan onun spor performansı. Ücretsiz gidebileceğinizi ya da satamayacağımızı aklıma getirmedim. Onunla konuştuğumda, sorgulanabilir saç renginin ötesinde, çok ikna olmuş ve çok motive olmuş durumda. Sonuç yüz. Yaz aylarında hiç pazarda olmamıştır. Projede temel bir parçadır. Umarım daha çok devam edebilirim. Bu sonuç için endişelendim ama bunun çok ilgili olduğunu gördüm ve şimdiki zaman için çok endişeliyim. Bu sürekliliğin zamanla devam edip etmediğini görmek için zamanımız olacak. ”
@Fatih Dursun böyle iki sitedeki haberden çeviri
efolifoli - 04.07.2019 15:02 |
|
kaynağını özelden belirtmen için az bir süren var.Beyler Ajax 19 takımından forvet Jaymillio Pinas için Albayrak Amsterdam’da.
Beyler Ajax 19 takımından forvet Jaymillio Pinas için Albayrak Amsterdam’da.
Ligler bitti , hava inanilmaz sicak, adam akilli transferler yok. Az bile yemisiz yaw :/Hepiniz kafayı yemişsiniz.
Mesaj atıyorum.kaynağını özelden belirtmen için az bir süren var.
Beyler Ajax 19 takımından forvet Jaymillio Pinas için Albayrak Amsterdam’da.