Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncu maaşları 100 bin euro civarına gelmeden klüpler bataklıktan çıkamaz..
100 bin euro az para mı 655.000 TL yapıyor. Bu ülkede bir asgari ücretlinin 327 ay yani 27 sene bilfiil çalışması gerekiyor bu parayı alabilmesi için. O da hiç harcamadan, yeme içme masraflarını saymıyorum.

Bizim Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz, Ömer Bayram, Muğdat Çelik falan Türkiye Ziraat kupasında 2 topa vuracak ve 8 milyon tl yıllık maaş alacak yani

Ulan konusmanin tamamini nerede bulabilirim orijinal olarak

Elif Elmas Atletico yolcusu Trt ye gore.

Monchi banegayi verecem bizim apoyu kandırıp fernandoyu aldi diyebilir miyiz ?

100 bin euro az para mı 655.000 TL yapıyor. Bu ülkede bir asgari ücretlinin 327 ay yani 27 sene bilfiil çalışması gerekiyor bu parayı alabilmesi için. O da hiç harcamadan, yeme içme masraflarını saymıyorum.

Bizim Adem Büyük, Şener Özbayraklı, Jimmy Durmaz, Ömer Bayram, Muğdat Çelik falan Türkiye Ziraat kupasında 2 topa vuracak ve 8 milyon tl yıllık maaş alacak yani

Kardeşim doğru söylüyorsun..

Nasıl oalcak bu sarmal bu kısır döngü nasdıl kırılacak bilemiyorum..

Medyadaki tüm yorumcular , federasyon bu tembel asalak sürüsü yerli futbolculardan yana

TFF’den Açıklama: "Yapılan değerlendirmeler sonucunda Türk futboluna beklenen katkıyı sağlayamadığı gerekçesiyle U21 Ligi'nin kaldırılması kararının doğru olduğu dile getirildi ve ligin oynanmaması konusunda görüş birliğine varıldı."

Katar Devleti, şu anda Elliot Management'în kontrolü altında olan AC Milan kulübüne yatırım yapmak istediğini açıkladı. https://t.co/udUitu2MTt

Bize niye yok lan hıyarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt