Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.064
- 36.554
- 2.773
Josef tozluklarını taşır
izlemediğim için bir şey diyemem
josef de fena değildi zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Josef tozluklarını taşır
Josef faullü oynayan bi adamdı müsaade ediyordu hakemler bu adam temiz bir süpürücü en erken topu geri alan takım oluruz ama bonservisi çift hanelerde olurizlemediğim için bir şey diyemem
josef de fena değildi zaten
Ne alaka yav?bu gelirse banega gelmez
38 maçta 29 gol yiyen bir flamengo. Bu çok iyi gerçekten. Pas yüzdesi de %92
Bu güney amerikadan topçu almak ne zor iş lan.
West ham zamanında 26 milyona Pound teklif Edip alamamış adamı diyorlar yahu.
Nasıl alacaksın bunu.
Bilmiyorum artık. Trt yalancısıyım bendeyalandır yav. 26 milyonu ret eden takım bizimle görüşmez bile
Malin onde gideniymis Rodri eger dogru iseAtletico Madrid'in orta saha oyuncusu Rodri, 70 milyon euroluk serbest kalma bedelini kendi ödedi ve İspanyol ekibinden ayrıldı. (Marca)
Marca'ya güvenmem ama böyle bişey olabilir mi?
Rentaş evet tek yönlü bir oyuncu gibi ama bu arkadaş kesiciliği ile takımı tek topla atağa kaldırır. Fatih terimin takımı da bu arkadaşı bu kadar geride oynatmaz. Pas yüzdesi kısa alanda driplingi iyi. Donk ve fernando bu konuda yetersiz. çok iyi transfer olur bence.Fernando giderse o bölgeye "işçi oyuncu" isterim ama bu kadarda tek yönlü bir oyuncu istemem.
Zaten Melo'yu diğer ön liberolarından ayıran en büyük özelliği buydu. Tek yönlü değildi.
Tanımıyorum ama videolardan gördüğüm kadarıyla o paralara değmez gibi.
Rakam 10 milyon ise ve biz bu parayı vereceksek bu o oyuncu olmamalı. Başka meziyetleri de olmalı.
Sırf dinamizmi için bu kadar para vermek saçma gibi.
Sallıyorum böyle ama tabi adamı tanımıyorum.
Sırf videolarından gördüğüm kadarıyla bende bıraktığı ilk intiba olumsuz gibi.
Hoş zaten benim fikrimin de pek bir önemi yok.
İnşallah kritik bölgelere takıma en iyi uyacak en karlı transferleri yaparız.
bu arada bence linnes çoktan satıldı rusyaya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 senedir sampiyon olduğu icin pismanmis fatih terimHoca manevi evladı belhanda efendiyi satmadigi için hergun pişman olacak buna eminim bu denli kollamasaydi çoktan elimizde parada olurdu