Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.480
- 6.340
- 1.823
Rodriguez kruse dirar/moses iyi de bir forvet alırlarsa hiç de fena hücum hattı olmaz febeşin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodriguez kruse dirar/moses iyi de bir forvet alırlarsa hiç de fena hücum hattı olmaz febeşin
Moses'ın fotoğrafına shop yapmışlar, garry'de böyle kol mu var
Bilmem kac yaşındaki Farfan bile hala fişek gibi cidden.Dün Peru ne maç çıkartmış öyle arkadaşlar maçı izlemedim ama Şili'yi 3-0 sahadan silmiş.
Sıkout mıkot olmana gerek yok al şu Peru milli takımından genç bir oyuncu koy ilk 11'ine gözün kapalı.
bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra Malezya Liginden bir takıma gitmiş daha 24 yaşındaki Arjantinli bir dönem ne ümitler bağlanmıştı fos çıktıOntivero geldi aklima. Nerelerde acaba
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Abi bütün maç yarı sahada beklediler desem yeridir, yalnız sağ beklerini çok beğendimDün Peru ne maç çıkartmış öyle arkadaşlar maçı izlemedim ama Şili'yi 3-0 sahadan silmiş.
Sıkout mıkot olmana gerek yok al şu Peru milli takımından genç bir oyuncu koy ilk 11'ine gözün kapalı.
Eski bursa'lı advincula çirkef herif Uruguay maçında acayip kıl oldum her pozisyonda yerde kalıyor. İşi gücü taç faul almaktı herifinAbi bütün maç yarı sahada beklediler desem yeridir, yalnız sağ beklerini çok beğendim
evet güzel soru ben de merak ettim ne zaman çekiliyorGünaydın Arkadaşlar,
Lig fikstürü ne zaman çekiliyor?
sag bekteki adamlar yaşlı hocam ya 30 yaşında alınmazAbi bütün maç yarı sahada beklediler desem yeridir, yalnız sağ beklerini çok beğendim
Alınması için demedim ama şili'nin sol tarafını önce durdurdu sonra otoban yaptısag bekteki adamlar yaşlı hocam ya 30 yaşında alınmaz