Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moses'ın fotoğrafına shop yapmışlar, garry'de böyle kol mu var
50154

Son düzenleme:
Dün Peru ne maç çıkartmış öyle arkadaşlar maçı izlemedim ama Şili'yi 3-0 sahadan silmiş.

Sıkout mıkot olmana gerek yok al şu Peru milli takımından genç bir oyuncu koy ilk 11'ine gözün kapalı.

Dün Peru ne maç çıkartmış öyle arkadaşlar maçı izlemedim ama Şili'yi 3-0 sahadan silmiş.

Sıkout mıkot olmana gerek yok al şu Peru milli takımından genç bir oyuncu koy ilk 11'ine gözün kapalı.
Abi bütün maç yarı sahada beklediler desem yeridir, yalnız sağ beklerini çok beğendim

Gustavo haberi bana pek gerçekmiş gibi gelmedi.

Günaydın Arkadaşlar,
Lig fikstürü ne zaman çekiliyor?
evet güzel soru ben de merak ettim ne zaman çekiliyor

geçen sezonlar Temmuz'un 2. haftası çekilmiş. Öyleyse 1 hafta falan kaldı.

Şampiyon olduğumuz son 2 sezon gerçekten avantajlı bir fisktürümüz vardı. Tüm derbiler ilk yarı deplasmanlarda, 2. yarının sonlarına doğru ise hep evimize denk gelmişti. Bu sezon da öyle olur inşallah. Hoş öyle olmasa da yine şampiyon oluruz. Çünkü ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe'de bu sezon da bir iş yok. Yine Başakşehir zorlar bizi biraz.

29. haftada Beşiktaşla evimizde, 31. hafta Fenerbahçe ile evimizde ve 33. hafta ise Başakşehir'le evimizde oynayacağımız bir fikstür istiyorum. Trabzon'u saymadım bile.

Cuellar'ı alamayız çok iyi oyuncu Banega+Belhanda ya da o tarz 10 numaraya yakın 2 tane 8 numaranın arkasına Cuellar gibi adam lazım

şu garry rodrigues haberlerini okudukça fblilere acıyorum,adamlar shop falan yapıyor Garry için ya yazık günah allah bu hale düşürmesin kimseyi

25 yaş üstü tanınmamış oyuncu transferine karşıyım. Balotelli, Falcao tarzı büyük takımlarda oynamış bilindik oyuncular olursa yaş sorun değil 30 yaşında olsalar da alınır ancak yabancı oyuncu alarak bir riske gireceksen genç oyuncu ile gireceksin marcao, luyindama, bruma, onyekuru gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt