Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@yakupcinar
·
5d

Monchi: Benim kafamda onu satmak ya da gelecek yıl bedavaya vermek yok. (Keşke sözleşme uzatacağınızı da açıklasaydınız daha inandırıcı olurdu)

SON DAKİKA - Sevilla Sportif Direktörü Monchi'den açıklama

"Banega kadronun önemli bir parçası. Onunla konuştum, muhteşem bir motivasyona ulaşmış. Takımda kalma konusunda kararlı olduğunu gördüm."

valla küfredecem ya

@yakupcinar
·
5d

Monchi: Benim kafamda onu satmak ya da gelecek yıl bedavaya vermek yok. (Keşke sözleşme uzatacağınızı da açıklasaydınız daha inandırıcı olurdu)

"Banega kadronun önemli bir parçası. Onunla konuştum, muhteşem bir motivasyona ulaşmış. Takımda kalma konusunda kararlı olduğunu gördüm."

valla küfredecem ya
salla ya ,alış bu olaylara artık

Suc bizim yonetimde. Bir aciklama yapsalarda banega konusunda. Yapmadilar
Al sana ibra 2.0

Kayseri başkanı şimdi Mensah'ı 7 8 civarına satmanın hayallerini kuruyor tv başında

@yakupcinar
·
5d

valla küfredecem ya

alksdjlasd

bunun üzerine bir de fernandoyu verirsek daha da gülerim yaw.

fernandoyu ver babayı al

banega yalan olsaydı coktan yalanlanırdı

Açıkçası Banega olayı da Asamoah olayına dönecek gibi duruyor. Umarım alternatifleri de onun ayarındadır. Ayrıca takımda halen Diagne, Mitroglou gibi çok bilinmeyenli denklemler mevcut. Yine kamp dönemi başlıyor ama transferlerin kampa yetişemedi.

Savanier olmadi
Bennacer olmadi
Banega soru isareti

Bakalim diger aday kim... bir gece ansizin Marcao'da oldugu gibi medya'da cikmayan birini alacagiz gibi

fernandoyu söyleyen de biizm medya.fernando gidecekte banega gelmyecek mi

abdurrahim-albayrak-tribunde-fenalasti-7104051_5175_m.jpg

elimize verecekler sergi

banega 1 aydır gündemde,yalan olsa bu kadar uzatılmaz,yalanlanırdı.ben o yüzden banega haberlerine inanıyorum.hoş mustafa kapı ve atalay kazanılsa cok daha mutlu olurum.mustafa kapı gibi bi potansiyeli kazanmak cok daha karlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt